Σπύρος Χαριτάτος: «Ένιωσα μούδιασμα, είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευα να μείνω ανάπηρος»

Σπύρος Χαριτάτος

Καθηλώνει ο Σπύρος Χαριτάτος με την περιγραφή του σοβαρού ατυχήματος που υπέστη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, με ειλικρίνεια στο σοβαρό ατύχημα που υπεστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης» που τον έφερε ένα βήμα πριν από την αναπηρία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χαριτάτος εξομολογήθηκε πως «ήταν ένα βιωματικό ντοκιμαντέρ όπου δεν έκανα μόνο το γύρισμα, αλλά δούλευα κανονικά κάθε φορά σε διαφορετικό χώρο. Με δικά μου έξοδα ταξίδευα με έναν εικονολήπτη και η εκπομπή είχε κάνει θραύση. Όμως ο σοβαρός τραυματισμός σε ένα γύρισμα μου στοίχισε την πιθανόνητα να μείνω ανάπηρος. Το έπαθα ως εργάτης στη Νάξο, στα τυριά και στις πατάτες. Κουβαλούσα στην αποθήκη το μεγάλο καρότσι με 200 κιλά τυρί. Κατυεθυνόμενος στο ψυγείο, υπήρχε ένα αυλάκι κάτω που είχαν βγάλει τη σχάρα και έφυγε η ρόδα του καροτσιού».

«Ένιωσα ένα μούδιασμα εκείνη τη στιγμή, το κατάλαβα ότι τραυματίστηκα αλλά όταν γύρισα στην Αθήνα μου είπαν ότι είχε σπάσει δίσκος. Είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευα να μείνω ανάπηρος. Έκανα την επέμβαση με 20% πιθανότητες να ξαναπερπατήσω. Ευτυχώς ένας πάρα πολύ καλός νευροχειρούργος το πρόλαβε» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.