Σπάει τη σιωπή της η Βικτώρια Καρύδα δυο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα

Η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχασε ξαφνικά τον άνθρωπο της.

Ήταν 31 Οκτωβρίου όταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας. Σήμερα, λίγους μήνες μετά, η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε ξαφνικά τον άνθρωπο της. «Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπο μου» ανέφερε στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η Αλεξάνδρα είναι χάλι.α Είναι 6 χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να γράφεται ότι η ξανθιά καλλονή σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα μια για πάντα και να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία, η ίδια ωστόσο, για πρώτη φορά βάζει τέλος στις φήμες. «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», εξηγεί στο Secret που κυκλοφορεί από σήμερα.