Σουλιώτη:«Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε μέσες Ελληνίδες νοικοκυρές».

Διαβάστε την συνέντευξη της Ιωάννας Σουλιώτη στο "ΛΟΙΠΟΝ"

Στην συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Σουλιώτη στον Αλέξη Μίχα για το περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ», δεν δίστασε να πει την γνώμη της ανοικτά για όσους πιστεύουν πως όλο το σκηνικό είναι ψεύτικο και ότι γίνεται είναι μόνο για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, ξεκαθαρίζει πως με την Φώφη είχε πάντα τυπικές σχέσεις, ενώ στη φάση αυτή της ζωής της αποκλείει τον γάμο!

– Είχες ενδοιασμούς όταν σου πρότειναν να συμμετάσχεις στο «Real Housewives of Athens» και τι ήταν τελικά αυτό που σε έκανε να δεχθείς την πρόταση του ΑΝΤ1;
«Αρχικά είχα ενδοιασμούς, γιατί δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, ούτε πώς θα εξελιχθεί τηλεοπτικά. Όταν είδα κάποια αποσπάσματα από την αμερικάνικη version του προγράμματος και συζήτησα και με την παραγωγή, πείστηκα να συμμετάσχω. Δεν είχα πλέον κανέναν ενδοιασμό».

– Πιστεύεις πως οι «νοικοκυρές» του ΑΝΤ1 έχουν κάποιο σημείο επαφής με τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά;
«Δεν νομίζω ότι είπαμε ποτέ ότι είμαστε μέσες Ελληνίδες νοικοκυρές. Είμαστε, όμως, οι σύγχρονες Ελληνίδες νοικοκυρές. Με την έννοια του ότι εργαζόμαστε, φροντίζουμε τα παιδιά μας, τα σπίτια μας και προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε μια σκληρή πραγματικότητα».

– Κάποιοι υποστήριξαν πως οι καβγάδες και οι διαφωνίες μεταξύ των έξι σας ήταν fake για να ανέβουν τα νούμερα…
«Δεν είμαστε ηθοποιοί, αν εξαιρέσεις τη Χριστίνα (Παππά), που και αυτή στο πρόγραμμα δεν συμπεριφέρεται ως ηθοποιός. Δεν υπάρχει κανένας ψεύτικος τσακωμός. Δεν υπάρχει κάτι στημένο».

– Υπάρχει κάτι που σε στεναχώρησε απ’ όσα είπαν οι υπόλοιπες «Νοικοκυρές» για σένα;
«Όχι. Απλώς κάποια στιγμή ακούστηκαν αβάσιμα πράγματα, που δεν με χαρακτηρίζουν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν μιλούσαν η Φώφη, η Ορθούλα και η Τζο για μια κατάσταση που με αφορούσε χωρίς να είμαι παρούσα. Το αντιμετώπισα με έκπληξη».

– Πώς έχουν αντιμετωπίσει τα παιδιά την οικογενειακή σας προβολή μέσα από την εκπομπή;
«Δεν νομίζω ότι τα έχει απασχολήσει και πολύ. Μπορεί κάποιος φίλος τους στο σχολείο να τους πει: “Είδα τη μαμά σου στην τηλεόραση”, αλλά αυτό συνέβαινε και παλαιότερα. Δεν έχουν επηρεαστεί τα παιδιά από την εκπομπή».

– Με ποιες από τις υπόλοιπες «νοικοκυρές» κάνεις περισσότερο παρέα;
«Με την Τζο και τη Χριστίνα. Έχουμε συναντηθεί και εκτός εκπομπής αρκετές φορές για φαγητό ή καφέ. Με την Αννίτα παλαιότερα έτυχε να συναντηθούμε κάποιες φορές, καθώς τα παιδιά μας είναι σχεδόν συνομήλικα. Συναντιόμασταν και σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις. Την Ορθούλα τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι φοβερός τύπος. Με τη Φώφη είχαμε πάντα τυπικές σχέσεις».

– Σε ενοχλούν πολύ οι αρνητικές κριτικές; Διάβασα πρόσφατα πως σκοπεύεις να κινηθείς νομικά εναντίον γνωστής τηλεκριτικού.
«Όχι, αυτό δεν ισχύει. Ούτε κατά διάνοια. Όποιος το έγραψε αυτό είχε μεγάλη φαντασία. Δεν υπήρχε περίπτωση να κινηθώ ποτέ με τέτοιον τρόπο. Η κάθε τηλεκριτικός κάνει τη δουλειά της. Τώρα, όσον αφορά τις αρνητικές κριτικής της εκπομπής, της θεωρώ απόλυτα υποκριτικές και ανούσιες. Δεν θα πω ότι “η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση”, που ισχύει. Θα πω ότι όλο αυτό είναι υποκριτικό και ανούσιο».

 – Πάμε λίγο και στα προσωπικά. Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;
«Είμαι σε μια πολύ όμορφη και πολύ ήρεμη φάση της ζωής μου. Ελεύθερη και ωραία!».

Αν προέκυπτε ο κατάλληλος άνθρωπος, θα παντρευόσουν ξανά;
«Όχι, για γάμο δεν το ξανασκέφτομαι. Ένας είναι αρκετός. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός ή γυναικός σοφού ή σοφής (Γέλια!)».