Σωτηροπούλου: »Ο Γεωργούλης είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος άντρας»

Ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι φήμες για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, η οντισιόν για τους "Πειρατές της Καραϊβικής", η διεθνής καριέρα, έρωτες, πάθη και τυχόν λάθη.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, για τη νέα της ταινία, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου εξηγεί στο «Down Town» και τον Γιάννη Πουλόπουλο γιατί η διαίσθησή της δεν την πρόδωσε ποτέ!

Το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, ακούγεται ότι πρόκειται να παίξεις στους «Πειρατές της Καραϊβικής»…

Δεν είπα ποτέ ότι θα παίξω στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Από ό,τι γνωρίζω, η ταινία έχει πάρει παράταση για μερικούς μήνες και περιμένω ακόμα μία οντισιόν. Μπορεί να είμαι τυχερή. Δεν θέλω να αγχώνομαι αλλά, επειδή είναι ένας υπέροχος ρόλος, θα ήθελα να το κάνω. Το μόνο που είναι ανακοινώσιμο για την ώρα είναι η ταινία «The theory of everything», για την οποία θα πρέπει, σε λίγες μέρες, να πάω στο Παρίσι. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα και έχω τη χαρά να συμμετέχω σε ένα φιλμ στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Malcolm Mc Dowell και ο R G Mitte. Παράλληλα, με τον manager μου, τον Rafaelle, δημιουργήσαμε στην Αθήνα μία θυγατρική της εταιρίας Cly communication που έχει έδρα το Βερολίνο, η οποία κάνει pr management σε διάφορα events, όπως είναι τα GQ awards. Παρόλο που στην Ελλάδα υπάρχει κρίση, εμείς θέλουμε να επενδύσουμε σε νέα projects και είναι στους άμεσους στόχους μας η δημιουργία μίας εταιρίας παραγωγής που θα προωθεί τη δουλειά νέων καλλιτεχνών στο εξωτερικό.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό mou» του Mega στο ενδεχόμενο να παίξεις στους «Πειρατές της Καραϊβικής», η Ελισάβετ Σπανού είπε για σένα, σαν χιούμορ, ότι στην Αμερική θα πας να κάνεις «γυρίσματα σούβλας». Πώς αντιμετωπίζεις αυτού του είδους τα σχόλια;