Σωτήρης Σκάντζικας: Η σκηνή από το «Εκείνες κι εγώ» που δεν προβλήθηκε ποτέ

Σωτήρης Σκάντζικας

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε αργήσει 8 ώρες στο γύρισμα», λέει ο Σωτήρης Σκάντζικας.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον Θάνο Ξανθό έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Σκάντζικας. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά “Εκείνες κι εγώ” και αποκάλυψε και μια σκηνή που γυρίστηκε, αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Θυμάσαι ευτράπελα από τα παρασκήνια της σειράς;

Αρχικά, θυμάμαι τη σκηνή του γάμου, όπου έτσι τελειώνει και η σειρά, του Γιάννη Μπέζου με τη Λουκία Πιστιόλα. Η Λουκία ήταν έγκυος στον μήνα της και κάναμε σκηνές στα μπουζούκια. Είχαμε τέτοια αγωνία μήπως γεννήσει στα γυρίσματα. Ευτυχώς δεν γέννησε εκεί. Το άλλο στιγμιότυπο που θυμάμαι, ήταν μία τεράστια γκάφα που έκανα εγώ.

Είχα το σενάριο ενός συγκεκριμένου επεισοδίου, είχε φύγει ο Γιάννης Μπέζος και έπρεπε να γυρίσω μία σκηνή και να πω κάποια λόγια μόνος μου. Στη σκηνή δέχομαι εγώ ένα φόρεμα από ένα courier, γεμάτος χαρά, κάνουμε τη σκηνή και φεύγουμε. Την άλλη μέρα, έρχεται ο Μπέζος και μου λέει: «Σωτήρη, το διάβασες το σενάριο;». Του λέω «έτσι κι έτσι». Στη σκηνή αυτή κανονικά μου στέλνει η αρραβωνιαστικιά μου «Λίλη» πίσω το φόρεμα γιατί δεν θέλει να προχωρήσουμε.

Άρα τα λόγια ήταν άλλα κι όχι αυτά που είπα γεμάτος χαρά. Δεν παίχτηκε ποτέ η σκηνή αλλά τη θυμάμαι όμορφα. Εννοείται είχαμε και πολλά ευτράπελα με τους γκεστ ρόλους και τους τραγουδιστές που ήταν στα γυρίσματα με τα μπουζούκια. Πολύ γέλιο.

Επίσης είχε αργήσει 8 ώρες στο γύρισμά του ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος ή η Έφη Σαρρή που είχε αργήσει 2 ώρες και την περιμέναμε. Αλλά μετά ήταν τόσο γλυκά πλάσματα, κάναμε πλάκες, γελούσαμε. Ήταν τόσο ωραίο να τους γνωρίζεις.