Σόλων Τσούνης: «Κατάλαβα ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ανασφαλειών μου οφείλεται στη δουλειά»

Σόλων Τσούνης

"Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία πρόσφατα και είναι από τα πιο ωραία δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου", παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός.

Για την ψυχοθεραπεία και τα πράγματα που τον έχει βοηθήσει να μάθει για τον εαυτό του μίλησε ο Σόλων Τσούνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ανοίγει τα χαρτιά του στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία πρόσφατα και είναι από τα πιο ωραία δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου. Προσπαθώ να αιτιολογήσω κάποιες αντιδράσεις μου και να με ψυχολογήσω καλύτερα. Να δω από πού πηγάζουν οι ανασφάλειές μου ή πού οφείλονται κάποιες αντιδράσεις μου», δηλώνει ο Σόλων Τσούνης.

«Για ένα μεγάλο κομμάτι των ανασφαλειών μου οφείλεται η δουλειά, η οποία εκ των πραγμάτων ενέχει μεγάλη ανασφάλεια – κάθε έξι μήνες πρέπει να εξασφαλίζουμε καινούργια συνεργασία. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός, προβολή και έκθεση. Όλα αυτά επιδρούν σταδιακά ακόμα και σε έναν άνθρωπο που δεν είναι ανασφαλής εκ φύσεως», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Όσον αφορά το εάν έχει υπάρξει ματαιόδοξος στη ζωή του, ο Σόλων Τσούνης απαντά: «Δεν έχω υπάρξει ματαιόδοξος, ούτε γενικά ανασφαλής αλλά δουλεύοντας σε έναν χώρο που εκτρέφει τόσο τη ματαιοδοξία όσο και την ανασφάλεια, όσο να ‘ναι επηρεάζεσαι».