Σόλων Τσούνης: «Ένιωσα την ανάγκη να χαλαρώσω λίγο, να αφεθώ στην «αμαρτία» και το ευχαριστήθηκα»

Σόλων Τσούνης

"Στην αρχή της σεζόν έκανα την κοιλίτσα μου και είπα: οκέι, σταματάμε τώρα" παραδέχθηκε ο Σόλων Τσούνης για την εξωτερική του εμφάνιση.

Λίγο πριν επιστρέψει σαν Νίκος στον δεύτερο κύκλο των Παγιδευμένων, ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την συμφιλίωση με το πέρασμα του χρόνου, τις αισθητικές επεμβάσεις και την διατροφή.

Μετά την ηλικία των 40 νιώθετε την ανάγκη να ψάξετε πιο βαθιά μέσα σας;

Βέβαια, έχω αυτή την ανάγκη. Τώρα είμαι 42. Μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω και ωριμάζω. Ψάχνω ουσιαστικά πράγματα.

Έχετε πολύ νεανικό πρόσωπο. Σας τρομάζει ο χρόνος, θα κάνατε ποτέ μπότοξ;

Δεν έχω κάνει ούτε θα έκανα ποτέ. Μου αρέσει που μεγαλώνω. Είμαι συμβιβασμένος με την ηλικία μου. Προφανώς βοηθά λίγο το DNA μου, γιατί πάντα έδειχνα μικρότερος. Προσέχω βέβαια και αρκετά. Φυσικά από κάποια ηλικία και μετά ξεκινούν οι ρυτίδες και τα άσπρα μαλλιά και γένια, αλλά δεν με τρομάζει αυτό, είναι μια χαρά.

Γυμνάζεστε; Κάνετε διατροφή; Πιστεύετε στη φιλοσοφία του «νους υγιής εν σώματι υγιεί»;

Γυμναζόμουν πολύ παλαιότερα, τον τελευταίο χρόνο όμως δυστυχώς δεν προλαβαίνω και τόσο. Ακολουθώ ωστόσο αυστηρή διατροφή. Στην αρχή της σεζόν ένιωσα την ανάγκη να χαλαρώσω λίγο και να αφεθώ στην «αμαρτία» του junk food. Το ευχαριστήθηκα, έκανα την κοιλίτσα μου και είπα «οκέι, σταματάμε τώρα». Έχω ξεκινήσει διατροφή κυρίως για την υγεία μου.

Ποιο θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σας και ποιο το μειονέκτημα σας;

Θέλω να πιστεύω ότι έχω καλοσύνη μου – αυτό νομίζω ότι είναι το πλεονέκτημα μου. Από την άλλη, το μειονέκτημα μου είναι πως είμαι λίγο ανασφαλής.