Σοκάρει ο Ζαφείρης Μελάς: «Είδα μωρά σε κλουβιά, εκεί ράγισε η ψυχή μου»

Ζαφείρης Μελάς

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής περιγράφει τις εικόνες που αντίκρισε από τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, με αφορμή την προγραμματισμένη του live εμφάνιση στο Ισραήλ, την οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε μέσα από επικοινωνία που είχε με φίλους του από εκεί.

«Συμπάσχω μαζί τους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πηγαίνω 5 φορές τον χρόνο στο Ισραήλ για συναυλίες. Έχω φίλους εκεί, έχω «οικογένεια». Τους έχω στην καρδιά μου, κάνουμε παρέα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Μιλάω μαζί τους συνέχεια. Πρόσφατα μίλησα με έναν καλό μου φίλο, Έλληνα, και ράγισε η ψυχή μου. Μου έστειλε εικόνες από παιδάκια, μωρά παιδιά, μέσα σε κλουβιά. Λύγισα εκεί», εξομολογείται ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές, ανησυχώ πολύ και φροντίζω να επικοινωνώ συχνά. Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους», τονίζει ο Ζαφείρης Μελάς, που ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο συναυλία του στο Ισραήλ.

«Δεν θα γίνει αυτή η συναυλία. Αν δεν ηρεμήσουν εντελώς τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να πάει εκεί», καταλήγει ο τραγουδιστής στις δηλώσεις του.