Σοκάρει η Καίτη Φίνου: «Τι σκ…τοαρρώστια αφήνει τέτοια κουσούρια;»

Καίτη Φίνου

"Πρέπει να πάω σε γιατρό και το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για τηλέφωνο γιατί νομίζω πως άδικα θα το κάνω", περιγράφει η Καίτη Φίνου.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρεται στην πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις που τις έχει αφήσει στον οργανισμό.

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν έχει περάσει ένας μήνας η δύο από την ημέρα που βγήκα απ’ το νοσοκομείο… και κουράστηκα να γυρίσω προς τα πίσω τις 5, 6, 10 φωτογραφίες που είχα ανεβάσει για να σιγουρευτώ για την ημερομηνία… Είχα γράψει πως την πρώτη και την δεύτερη εβδομάδα η πολλή έντονη παρενέργεια ήταν η κόπωση… συνεχίστηκε και συνεχίζεται με περίεργο τρόπο», γράφει χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

«Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα όλη μέρα… το βράδυ το αργότερο να κοιμηθώ 12 άντε 1 το πιο αργά στις 2. Σε νορμάλ μέρες εδώ και 20 χρόνια ξυπνούσα 5-7 το πρωί…. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο κοιμάμαι τόσο και όταν ξυπνάω θέλω να ξανακοιμηθώ…ακόμη και τώρα με κόπο γράφω», συμπληρώνει η ηθοποιός για την ταλαιπωρία που περνά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

«Κάνω προσπάθειες υπερβαίνω τα όριά μου και γίνονται χειρότερα τα πάντα…πρέπει να πάω σε γιατρό και το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για τηλέφωνο γιατί νομίζω πως άδικα θα το κάνω.. τι σκατοαρρώστια αφήνει τέτοια κουσούρια;», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Καίτη Φίνου.