Σοκάρει η Έλενα Τοπαλίδου για την αποβολή της: «Χρειάστηκε να το γεννήσω κάπως για να το πάρουν»

Έλενα Τοπαλίδου

"Το ήθελα πάρα πολύ. Έκλαψα πολύ. Τρόμαξε κι ο Νίκος λίγο"ομολόγησε η Έλενα Τοπαλίδου.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Έλενα Τοπαλίδου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο με αφορμή τη δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου». Μέσα σε όλα, η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την σχέση με τον Νίκο Κουρή και την οικογένεια τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Τοπαλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Νίκος τότε έκανε θέατρο με έναν μαρτυρικό τρόπο, όντας μπλεγμένος και με τον Λευτέρη (σ.σ. Βογιατζή). Είχαν μια πάρα πολύ δύσκολη σχέση μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν αληθινός ανταγωνισμός αυτό που υπήρχε ανάμεσά μας. Υπήρχε ο έρωτας και όλη αυτή η σχέση, οπότε ποτέ δεν συγκριθήκαμε “τι κάνει αυτός και τι κάνω εγώ”. Ο τρόπος ο δικός μου έτσι κι αλλιώς είναι τόσο αδιανόητα διαφορετικός από του Νίκου. Εντάξει, δουλέψαμε μαζί στην Bella (σ.σ. τη βραβευμένη μικρού μήκους ταινία της Θέλγιας Πετράκη) και σε μια ό,τι να ‘ναι παράσταση κάποτε και περάσαμε πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεργαστούμε, ούτε και η επιθυμία μας. Τώρα τον βλέπω που σκηνοθετεί για πρώτη φορά (σ.σ. τη Μοναξιά της Δύσης του Μάρτιν ΜακΝτόνα στο Θέατρο Αθηνών) και είναι τόσο πολύ δημιουργικός μέσα σε αυτό. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου από μακριά και να τον θαυμάζεις».

«Η οικογενειακή ζωή του σπιτιού μας ομολογώ ότι είναι ευτυχισμένη. Και όχι συμβιβασμένη. Καθόλου όμως. Με τα χαλιά που τραβιούνται για να ξαναδείς πράγματα, με τον γιο μας ένα παιδί πολύ ανεξάρτητο και πολύ έξυπνο συναισθηματικά, που βοηθά και τους υπόλοιπους στην οικογένεια. Ο Πέτρος έχει συναισθηματικό ταλέντο. Είναι ένα πλάσμα με πολύ μεγάλο δώρο, από ψηλά. Ποτέ του δεν είχε κόμπιασμα για τίποτε. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει όμορφα στη ζωή του. Μας έλεγε η δασκάλα στο Δημοτικό: “Καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά και έρχεται και μου λέει: ‘Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά’”. Και ήταν στην Δ’ Δημοτικού. Έχει ενσυναίσθηση. Κι εγώ έχω πάρα πολύ. Μου λέει ο Νίκος: ”Φαντάζεσαι κάτι για κάποιον και είναι το σωστό, τον εξυπηρετείς, τον βοηθάς”. Νιώθω ότι θα πρέπει να βοηθήσεις, ειδικά τους πιο νέους ανθρώπους, είναι σωστό να τους βοηθάμε να εμπνέονται και να ονειρεύονται».

«Ήθελα πάρα πολύ κι άλλο παιδάκι. Αλλά το έχασα, τρία χρόνια μετά τον Πέτρο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν κοριτσάκι, 5 μηνών στην κοιλιά μου και χρειάστηκε να το γεννήσω κάπως για να το πάρουν. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκλαψα πολύ. Τρόμαξε κι ο Νίκος λίγο και δεν έγινε μετά» συμπλήρωσε η Έλενα Τοπαλίδου.