Σοφία Βογιατζάκη: Επιστρέφει τηλεοπτικά! «Ήταν περίεργη η είσοδός μου στη σειρά»

Σοφία Βογιατζάκη

"Μου έτυχε λίγο καρμικά..."

Η Σοφία Βογιατζάκη, με το στεντόρειο γέλιο της, το τόσο πηγαίο, μιλά πρώτη φορά στο «TV Μανία» στον Αλέξανδρο Πρίφτη, μετά την ανακοίνωση τής συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Αστέρια στην Άμμο».

Ισχύει ότι φέτος επιστρέφεις τηλεοπτικά;

Ναι, θα κάνω τηλεόραση. Θα είμαι στα «Αστέρια στην Άμμο» τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι βασισμένο το σενάριο, επάνω στο βιβλίο της Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη. Θα είναι ωραία δουλειά. Μου έτυχε λίγο καρμικά, ήταν περίεργη η είσοδός μου στη σειρά.

Τι εννοείς; Πώς έτυχε;

Καθόμουν ένα βράδυ κι έβλεπα την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ήταν καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Τόσα χρόνια έβλεπα τις σειρές του κι έλεγα «μα τι ωραίες δουλειές. Θέλω κι εγώ να παίξω εκεί!». Δεν γινόταν. Εκείνο το βράδυ το ξαναείπα. Έβλεπα τον Ανδρέα και μου άρεσε. Την επόμενη ημέρα το πρωί, ήμουν στο σπίτι κι έκανα κάποιες δουλειές. Εκεί που καθόμουν, χτυπά το τηλέφωνο και ακούω: «Η κυρία Βογιατζάκη; Γεια σας, είμαι ο Κούλλης Νικολάου!», «Πείτε μου ότι με παίρνετε για δουλειά;», του λέω. «Ναι!» μου απαντά. Εντάξει, πέταξα από τη χαρά μου! Έβαλα τα γέλια και του εξήγησα το όλο στόρι που προηγήθηκε και γελούσαμε μαζί. Τελικά οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί.

Τι ρόλο θα κάνεις;

Για τον ρόλο μου δεν μπορώ να σου πω τίποτα! Αλλά θα είναι μία σειρά real life. Θα τα έχει όλα: Κωμικά στοιχεία, δράμα, κλάμα, ίντριγκα, έρωτα – τα πάντα! Εντάξει, εγώ θα ανήκω στις ευχάριστες νότες της σειράς, στις χαρούμενες μάλλον.