Σοφία Βογιατζάκη: «Έπαθα πανικό στο πήγαινε και ήπια μισό λεξοτανίλ στο έλα»

Σοφία Βογιατζάκη

Όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και μίλησε για την επιτυχία που σημείωσε το «Είσαι το ταίρι μου» αλλά κι ευτράπελα που συνέβησαν.

-Τι ευτράπελα θυμάσαι και μπορείς να μας διηγηθείς από τη σειρά;

Στη Μελβούρνη έπρεπε να γυριστούν όλες οι σκηνές από 17 επεισόδια και πήγαμε 42 μέρες Αυστραλία και τα γυρίσαμε μαζεμένα. Θυμάμαι ήμασταν με τη Βίκυ στο δωμάτιο, ξυπνούσαμε από τα χαράματα να μας ντύσουν, να μας βάψουν και 5 παρά τέταρτο ήταν το πρώτο πλάνο. Τρομερή οργάνωση. Τα γυρίσματα στην Αυστραλία ήταν καθημερινά και γυρνούσαμε στο δωμάτιο στις 21.30 το βράδυ. Μόνο Κυριακές είχαμε ξεκούραση. Πολλά γέλια και περιπέτειες στα γυρίσματα. Ήμασταν νέοι και αφήσαμε πρώτη φορά τις οικογένειές μας και πήγαμε σε άλλη ήπειρο. Τρελό, αλλά ωραίο. Αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη.

Τα φαγητά με τη Βίκυ στην Αυστραλία τα τρώγαμε κανονικά στις λήψεις. Εκεί που η «Στέλλα» (Βίκυ Σταυροπούλου) γράφει γράμμα στον «Σωτήρη» (Αλέξης Γεωργούλης) και τρώει ένα σουβλάκι, είχα φτάσει σε τέτοιο κορεσμό, από το πολύ φαγητό, που δεν ήθελα να το βλέπω. Φαντάσου (γέλια). Όσον αφορά το αεροπλάνο πήρα ηρεμιστικό, αλλά με χαπάκωνε και όποιος συνάδελφος περνούσε. Η Λέχου, ο Συσσοβίτης, ο Χαραλαμπόπουλος. Οπότε η μεγάλη ποσότητα είχε και τα αντίθετα αποτελέσματα. Έπαθα πανικό στο πήγαινε και ήπια μισό λεξοτανίλ στο έλα. Όταν γύρισα, είπα στον φίλο μου τον ψυχίατρο ότι όχι απλά δεν ξεπέρασα τη φοβία μου με τα αεροπλάνα, αλλά εντάθηκε κιόλας.