Σοφία Μανωλάκου για Παντελίδη: «Τραγικό γεγονός, ήμασταν όλοι παγωμένοι, ήταν κάτι πολύ δύσκολο»

Σοφία Μανωλάκου

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», λέει η Σοφία Μανωλάκου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Σοφία Μανωλάκου, η οποία μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στα «Καλημερούδια» του Mega, αλλά και τη μέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

Πριν κάποια χρόνια σε απολαύσαμε στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια» στο MEGA, θα ξαναδοκιμαζόσουν στο κομμάτι της παρουσίασης;

Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όταν μου γίνεται μια πρόταση κοιτάζω αν της ταιριάζω και αν μου ταιριάζει και έτσι προχωράω. Εξαρτάται από τον ρόλο που θα είχα, με ποιους θα ήμουν, ποιο θα ήταν το αντικείμενο. Είχα περάσει πολύ ωραία με την Ντορέττα πάντως αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα πρωινό. Απαιτεί συνέπεια και είμαι αφοσιωμένη στην υποκριτική. Ίσως κάτι πιο ανάλαφρο, όπως είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Κάτι που να μην πρέπει να είσαι alert με την επικαιρότητα.

Τότε και εσύ και όλη η ομάδα κληθήκατε να διαχειριστείτε και το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη. Τι θυμάσαι από εκείνη την ημέρα;

Ήταν πραγματικά ένα τραγικό γεγονός το οποίο έπρεπε κιόλας να το μεταφέρουμε στους τηλεθεατές. Ήμασταν όλοι παγωμένοι, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όταν λοιπόν μιλάμε για τέτοιου είδους ειδήσεις, την απώλεια μιας ζωής, δύσκολα μπορείς να το διαχειριστείς.