Σοφία Καρβέλα: Αποκάλυψε το διαζύγιό της από τον Θανάση Πανουργιά

Σοφία Καρβέλα

Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Καρβέλα.

Με αφορμή τα γενέθλια που είχε ο Θανάσης Πανουργιάς, η Σοφία Καρβέλα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και παράλληλα αποκάλυψε για πρώτη φορά το διαζύγιο που έχουν πάρει.

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές.

Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα και ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν μερικά χρόνια είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανουργιά. Οι δυο τους διατηρούν πολύ στενή σχέση για χάρη των δυο αγοριών τους Νέστορα και Νίκου.

Το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο – όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Σοφία Καρβέλα – δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην έχουν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ!

Πηγή: TL!fe