Σοφία Αλατζά: Μυστικός γάμος στο δημαρχείο της Αθήνας

Σοφία Αλατζά

Τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μυστικός γάμος τελέστηκε στο δημαρχείο Αθηνών από το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Ο λόγος για τον πολιτικό γάμο με τον οποίο ενώθηκαν η μελαχρινή παρουσιάστρια του Mega Σοφία Αλατζά και ο σύντροφός της Μάνος Χατζάκης, σε στενό κύκλο και με μάρτυρες τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη και τον επιχειρηματία Λυκούργο Κορναράκη. Η νύφη, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα της εταιρείας Marelle, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη.

Το χτένισμά της το επιμελήθηκαν οι συνεργάτες της από το Mega. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη στην «ΟΝ time» για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της: «Επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, διότι δεν υπήρχε χρόνος για να οργανώσουμε το θρησκευτικό γάμο, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι του 2024 στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, όπου είναι και το μέρος καταγωγής του συζύγου μου».

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της: «Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Για την ώρα έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το παιδί με έχει τρελάνει, κλοτσάει συνέχεια. Θα βγει σίγουρα ζωηρό. Έχω πάρει επτά κιλά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Γεννάω στις αρχές Γενάρη».

Επίσης, ανέφερε και τι τους είπε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης: «Με το που μπήκαμε στο δημαρχείο, υποδέχτηκε τις οικογένειές μας με ιδιαίτερη θέρμη. Και στη συνέχεια είπε: “Είστε έτοιμοι”. Θέλω να του πω δημόσια ευχαριστώ, διότι παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του λόγω προεκλογικής περιόδου ήρθε με χαρά για να μας παντρέψει. Ο δήμαρχος, με το που ξεκίνησε, αιφνιδίασε τον άνδρα μου, αφού του είπε, πριν ξεκινήσει η διαδικασία: “Δέχεσαι να κάνεις γυναίκα σου τη Σοφία;”. Ο σύζυγός μου χαμογέλασε αμήχανα και στη συνέχεια του είπε “ναι, δέχομαι”, όμως ο δήμαρχος του είπε: “Πες το πιο δυνατά, φώναξέ το”».

Η Σοφία αποκάλυψε -πρώτη φορά- πώς έγινε η πρόταση γάμου: «Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να δω την οικογένειά μου και ήρθε ξαφνικά σ’ ένα μαγαζί που ήμουν για φαγητό, μου έκλεισε τα μάτια και μου ψιθύρισε στο αυτί μπροστά σε όλο τον κόσμο. Μου έκανε ερωτική εξομολόγηση, γονάτισε μπροστά στον κόσμο και μου έδωσε το δαχτυλίδι. Όλα αυτά έγιναν πριν ένα μήνα».