Σόφη Πασχάλη: Η νέα ανάρτηση στο Instagram και η εξομολόγηση για τον Άγιο Δομίνικο!

Σόφη Πασχάλη

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό!

Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε από το Survivor πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο, τα όσα είδε στον Άγιο Δομίνικο θα της μείνουν χαραγμένα για πάντα.

[dfp_ads id=236982]

«Εν όψει των ημερών, μια άλλη οπτική των όσων έζησα στον Άγιο Δομίνικο, είναι άνθρωποι που ζουν σε καλύβες, άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα κ όμως είναι ευτυχισμένοι, άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε κ αν δούνε κάποιον που πεινάει θα μοιραστούν μαζί του ένα κομμάτι ψωμί, άνθρωποι που έχουν βρει το νόημα της ζωής γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, παιδάκια που σε κοιτάνε στα μάτια με ένα βλέμμα τόσο όμορφο κ αγνό που θες να τους δώσεις τα πάντα.. δάκρυα χαράς σε πλημμυρίζουν κ δεν στενοχωριέσαι κατά ένα περίεργο τρόπο, γιατί συνειδητοποιείς ότι εκείνα παίζουν στο δρόμο κ στις γειτονιές ακόμα κ θα παραμείνουν αγνά.. Εικόνες που με άλλαξαν για πάντα, αλλά κ που θα είμαι για πάντα ευγνώμων… Καλή ανάσταση σε όλους!!!», έγραψε η Σόφη Πασχάλη.

Εν όψει των ημερών, μια άλλη οπτική των όσων έζησα στον Άγιο Δομινικο, ειναι άνθρωποι που ζουνε σε καλύβες, άνθρωποι που δεν έχουν τιποτα κ όμως ειναι ευτυχισμένοι, άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε κ αν δούνε κάποιον που πεινάει θα μοιραστούν μαζί του ενα κομμάτι ψωμί, άνθρωποι που έχουν βρει το νόημα της ζωής γύρω απο τις ανθρώπινες σχέσεις, παιδάκια που σε κοιτάνε στα ματια με ενα βλέμμα τοςο ομορφο κ αγνό που θες να τους δώσεις τα παντα.. δάκρυα χαράς σε πλημμυρίζουν κ δεν στενοχωριέσαι κατα ενα περίεργο τροπο, γιατι συνειδητοποιείς οτι εκείνα παίζουν στο δρόμο κ στις γειτονιές ακομα κ θα παραμείνουν αγνά.. Εικονες που με άλλαξαν για παντα, αλλα κ που θα ειμαι για παντα ευγνώμων… Καλη ανάσταση σε όλους!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις