Η Σόφη Παππά «αδειάζει» τον Στέλιο Διονυσίου για το Τρένο της Άννας Βίσση: «Ένιωσα δυσάρεστα έκπληκτη»!

Σόφη Παππά

«Θα μπορούσες αυτή την επιθυμία σου, να τραγουδήσεις σε δεύτερη εκτέλεση το "Τρένο", να μου την είχες πει και όχι να την ακούω έτσι απρεπώς διατυπωμένη στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά...»

Άμεση και σκληρή απάντηση πήρε ο Στέλιος Διονυσίου από την Σόφη Παππά, στιχουργό της μεγάλης επιτυχίας Τρένο που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση. Ο Στέλιος Διονυσίου, σε συνέντευξη του που προβλήθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη, επανέλαβε παλαιότερη δήλωσή του: ««Το «Τρένο» ήταν έτοιμο στο στούντιο, ηχογραφημένο, με τους μουσικούς και όλα αυτά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, μου το πήραν μέσα από τα χέρια. Το είπε η Άννα Βίσση και έγινε επιτυχία. Το έχω στα χέρια μου και κάποια στιγμή αν το βγάλω θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη».

Δείτε εδώ την επίμαχη δήλωση του Στέλιου Διονυσίου

Η Σόφη Παππά, μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, «αδειάζει» τον γνωστό τραγουδιστή μέσα από το παρακάτω κείμενο:

[dfp_ads id=236982]

«Στέλιο Διονυσίου αγόρι μου γλυκό….
Το «Τρένο «δεν είναι της Άννας Βίσση , είναι γραμμένο σε στίχους της Σόφης Παππά και μουσική του Βαγγέλη Βασιλείου και το τραγούδησε υπέροχα η Άννα….
Το αν το είπες σε ντέμο , παράλληλα με σένα ,το έχουν πει και άλλοι τραγουδιστές μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φωνή που να εγκρίνουν οι δημιουργοί του τραγουδιού μαζί με την ενδιαφερόμενη εταιρία.
Το ντέμο που έχεις με το τραγούδι μας θα χαρούμε εγώ και ο Βαγγελης να το ακούσουμε , μας τιμά η διάθεση σου να θέλεις να το πεις, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία των ωραίων τραγουδιών και να το ταξιδέψεις κι εσύ μέσα στον χρόνο, μέσα βέβαια από την συγκατάθεση μας που είναι απαραίτητη, γιατί όπως εξέφρασες την επιθυμία σου, κάπως εγωιστική μου ακούστηκε και επειδή σε ξέρω δεν σου κρύβω πως ένιωσα δυσάρεστα έκπληκτη.
Άλλωστε έχω γράψει τόσες επιτυχίες με τον πατέρα σου, έχω γράψει τραγούδια στον αδελφό σου και σε σένα και θα μπορούσες αυτή την επιθυμία σου να τραγουδήσεις σε δεύτερη εκτέλεση το «Τρένο» να μου την είχες πει και όχι να την ακούω έτσι απρεπώς διατυπωμένη στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά……
Τα τραγούδια Στέλιο μου είναι των δημιουργών , των ανθρώπων που τα γράφουν και δικαιούνται τον ανάλογο σεβασμό , πόσο μάλλον όταν γράφουν και τραγούδια σαν το Τρένο αλλά και σαν εκείνα τα αξέχαστα που έγραψα στον πατέρα σου τον Στρατό Διονυσίου «Γυναίκες γυναίκες» Όσο ζαλίζομαι » Κάψε κάψε» κλπ..
Σεβασμός λοιπόν επειδή ξέρω πως γνωρίζεις τι θα πει…»