Σκέτη «φωτιά» η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Ποζάρει topless και ρίχνει το instagram!

Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram! Πήραν τα σχόλια φωτιά!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ετοιμάζεται για καυτή επάνοδο πίσω από το μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές του music 89,2 και μας δίνει μια γεύση από όσα έχουμε να περιμένουμε.

[dfp_ads id=236982]

«Πρωινό Καφεδάκι στο μπαλκόνι με τη μαγική θέα‼️Δεν έχω καλύτερο‼️ Ελλαδαρα σε αγαπώ‼️Μια από τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο‼️ Όπου κ να βρίσκεσαι όπου κ να μένεις είναι μαγικά‼️️ Αυτό που βλέπω σήμερα είναι σίγουρα μια εικόνα που θα έχω στο μυαλό μου στις απογευματινές μας Εκπομπές‼️ Ξεκινάμε στον @music89.2 την άλλη βδομάδα‼️και σας έχω κάτι ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΟΤΙ πρέπει για την καυτή μας επιστροφή κ επάνοδο????????????‼️ Θα είναι ένα υπέροχο φθινόπωρο‼️Τα Φιλιά κ την αγάπη μου σε όλους ‼️» έγραψε η μουσική παραγωγός αναρτώντας μια φωτογραφία της topless από την όμορφη θέα του μπαλκονιού όπου βρίσκεται. Απολαύστε την!

Πρωινο Καφεδακι στο μπαλκόνι με τη μαγική θεα‼️Δεν έχω καλύτερο‼️Ελλαδαρα σε αγαπώ‼️Μια απο τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο‼️όπου κ να βρίσκεσαι όπου κ να μένεις ειναι μαγικά‼️️Αυτο που βλέπω σήμερα ειναι σίγουρα μια εικόνα που θα έχω στο μυαλό μου στις απογευματινές μας Εκπομπες‼️Ξεκινάμε στον @music89.2 την άλλη βδομαδα‼️και σας έχω κάτι ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΟΤΙ πρέπει για την καυτή μας επιστροφή κ επάνοδο????????????‼️θα ειναι ένα υπεροχο φθινόπωρο‼️Τα Φιλια κ την αγάπη μου σε όλους ‼️❤️???? I #capture all this #beauty ‼️#greecebygreeks #summeringreece #september is #summer in #greece #summervibes #allyearlong #deepblue #morningcoffee #goodmorning #coffeetime #coffee #balcony #view

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις