Σία Κοσιώνη: Οι διακοπές της ξεκίνησαν και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία…

Σία Κοσιώνη

Η δημοσιογράφος έφυγε διακοπές, αλλά δεν είναι μόνη...

Η Σία Κοσιώνη έφυγε επιτέλους για τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η δημοσιογράφος ολοκλήρωσε την τηλεοπτική σεζόν με αρκετές εκλογικές βραδιές υψηλών απαιτήσεων, από τις οποίες, ωστόσο, κατάφερε να βγει νικήτρια στην τηλεθέαση. Παράλληλα, ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, έδινε τη δική του μεγάλη μάχη για να κερδίσει τον Δήμο της Αθήνας.

Ο Αύγουστος, όμως, είναι εδώ και η ώρα των διακοπών έφτασε. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού της γιου μέσα από το αεροπλάνο. Ο μπόμπιρας φορά μια μπλούζα με το λογότυπο του Superman και χαζεύει έξω από το παράθυρο. Η δημοσιογράφος γράφει στη λεζάντα: «Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο, είπε να βάλει και ο Σούπερμαν ένα χεράκι»!

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Σία Κοσιώνη είχε γράψει στο Instagram: «Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν».