Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βάπτισαν το γιο τους! Δείτε βίντεο!

Σία Κοσιώνη

Όλα όσα έγιναν στη βάπτιση του γιου του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα από τα πιο γραφικά εκκλησάκια της Αθήνας, την Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη βάπτισαν τον 11 μηνών γιο τους. Και το όνομα αυτού… Δημοσθένης. Το ζευγάρι, όπως και στο γάμο του πριν από περίπου ένα χρόνο, θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη χαρμόσυνη στιγμή της οικογένειας. Όμως, ο Γιώργος Μπέζας και η κάμερα του Αποκαλυπτικών plus βρέθηκε εκεί και κατέγραψε μερικές από τις όμορφες στιγμές τους.

Ο ναός ήταν στολισμένος με γαλάζιες ορχιδέες και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη ήταν επίσης ντυμένοι στις αποχρώσεις του μπλε.

Το όνομα Δημοσθένης, που επέλεξαν να δώσουν στο γιο τους είχε για τον Κώστα Μπακογιάννη ιδιαίτερη σημασία. Δήμος λεγόταν ο καλός φίλος του πατέρα του, ο οποίος στάθηκε τόσο στον Κώστα όσο και σε όλη την οικογένεια μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Νονές του μικρού ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι στο Καρπενήσι τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο της εκπομπής:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!