Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης μένουν σπίτι με τον γιο τους

Σία Κοσιώνη

Δείτε φωτογραφίες...

Ο κορονοϊός μας έχει κλείσει όλους στο σπίτι. Αυτό, άλλωστε, προτείνει η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, αλλά και γιατροί σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπει φρένο στη ταχύτατη εξάπλωση του φονικού ιού, που χαρακτηρίστηκε και επίσημα πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» στηρίζουν και η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού, η anchorwoman του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων έχουν κλειστεί στο σπίτι τους, προκειμένου να προστατεύσουν όσο μπορούν τον εαυτό τους, αλλά και τον μονάκριβο γιο του, Δήμο.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, η Σία Κοσιώνη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει αυτές τις μέρες με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία. «Καλτσοσυνωστισμος! #μένουμε_σπίτι» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε στους followers του μια μικρή γεύση από τα παιχνίδι με τον γιο του στο σαλόνι του σπιτιού τους, κάνοντάς τους να… λιώσουν. «Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι», ήταν το μήνυμά του.

Πηγή: Tlife.gr