Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Καλλιάνος – Έγκυος η σύντροφός του

Γιάννης Καλλιάνος

Όλα όσα είπαν ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού.

Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος, και η καλλονή δερματολόγος Χάρις Δαμιανού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για ακόμα έναν λόγο, αφού σε λίγο καιρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», δηλώνει στο «S» και τη Σάσα Σταμάτη η Χ. Δαμιανού και προσθέτει: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες,  ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός».

Η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν το περίμενε, αφού το μωρό «συνελήφθη» από την πρώτη κιόλας προσπάθεια, όταν αποφάσισαν ότι θέλουν να γίνουν γονείς. «Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Στο «S» μιλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την ευτυχία του και δηλώνοντας ότι πετάει στα σύννεφα. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά», αναφέρει.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ο κ. Καλλιάνος είχε αποκαλύψει στο «Secret» και πότε προγραμματίζουν να τελέσουν τον γάμο τους. «Τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου στη Γλυφάδα, στον Αγιο Κωνσταντίνο θέλουμε, αν υπάρχει διαθεσιμότητα». Οσον αφορά το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, και οι δύο είχαν δηλώσει έτοιμοι. «Λέμε να βάλουμε μπρος τις μηχανές», είχε δηλώσει ο πολιτικός χαριτολογώντας, ενώ η σύντροφός του είχε απαντήσει ότι «θα το θέλαμε πολύ».