Σε απόγνωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη νύχτα, η κατάσταση είναι τραγική»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Ας βάλει ο Θεός το χέρι του" τονίζει, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φωτιά στην Πεντέλη

Την έντονη ανησυχία της για την φωτιά στην Πεντέλη θέλησε να μοιραστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρωί της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να καταγγείλει, μεταξύ άλλων, την απουσία ισχυρών πυροσβεστικών μέσων.

«Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για την φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα. Ήταν παραταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του» συμπλήρωσε, επίσης, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha στο μήνυμα της.