Σαββούλα Λιάτσου: Πως δραπέτευσα από τον εφιάλτη της Αιγύπτου

Δείτε το βίντεο με εικόνες από την Αίγυπτο και συνέντευξη της Σαββούλας Λιάτσου

Η δημοσιογράφος είχε εγκαταλείψει την καριέρα της στην Ελλάδα ακολουθώντας τον έρωτα της ζωής της Αντώνη Αντωνίου στην Αλεξάνδρεια ο οποίος χάνει τη ζωή του 2,5 χρόνια μετά τον γάμο τους. Μαζί του απέκτησε ένα γιο, ο οποίος αποτέλεσε και ένα επιπλέον κίνητρο στο να εγκαταλήψει την Αίγυπτο σήμερα, που η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη καθώς ο λαός απαιτεί την απομάκρυνση του Μουμπάρακ.

Η ίδια ελπίζει να γυρίσει σύντομα στην Αλεξάνδρεια που είναι γενικά μία πολύ ήρεμη πόλη, ωστόσο δεν ήθελε ο 11χρονος γιος της να τρομάζει από αυτά που γίνονται. » Ο Αιγυπτιακός λαός είχε μάθει να λέει «δεν πειράζει», τώρα λέει «φτάνει» » λέει σε συνέντευξή της.

Ενώ περιγράφει την κατάσταση του λαού και τις τρομαχτικές καταστροφές που έχει υποστεί η πόλη: «Οι δρόμοι είναι γεμάτοι οδοφράγματα, καμμένα αυτοκίνητα της αστυνομίας, αστυνομικά τμήματα που ακόμα καπνίζουν, το δημαρχειακό μέγαρο της Αλεξάνδρειας κατέρρευσε, υπάρχει φόβος, οι δρόμοι είναι γεμάτοι με πολιτοφυλακή.»

Κι άλλοι Έλληνες εγκαταλείπουν συνεχώς την Αίγυπτο καθώς πλέον βρίσκονταν περιορισμένοι στα σπίτια τους και όλα ήταν σταματημένα λόγω της μαζική εξέγερσης.

Δείτε το βίντεο: