Σάββας Πούμπουρας: «Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια»

Savvas Poumpouras

Ο Σάββας Πούμπουρας μοιράζεται την εμπειρία του και τονίζει τη σημασία της πρόληψης στην υγεία.

Για τη σημασία της πρόληψης μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του από μία επίσκεψη στον δερματολόγο, ο οποίος του αποκάλυψε πως κάποιες ελιές στο σώμα του θα πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα.

«Πριν λίγες ημέρες, αυτός εδώ ο παίκτης (Hugh Jackman), είχε βγει και είχε μιλήσει ανοιχτά για ένα δερματικό θέμα που έχει. Για κάποιες ελιές που είχε στείλει για βιοψία γιατί ήταν ύποπτες για καρκινικά θέματα», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Είχα κάνει πριν 3 χρόνια μια χαρτογράφηση στις ελιές μου σε έναν γιατρό και είπαμε να τις τσεκάρουμε, γιατί έχω σκούρο δέρμα, έχω πολλές ελιές. Είπαμε κάθε χρόνο να κάνουμε αυτό το πράγμα. Πέρναγαν τα χρόνια αλλά δεν έκανα τίποτα. Βλέποντας αυτό το δημοσίευμα πριν δυο εβδομάδες, είπα να πάω να ξανακάνω μια χαρτογράφηση», συνεχίζει ο παρουσιαστής του MEGA.

«Ήρθα να κάνω μια χαρτογράφηση και μαντέψτε: τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εμένα, κάτι μου χτύπησε το καμπανάκι. Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια», τόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Όσοι αγαπάτε πάρα πολύ τον ήλιο και αράζετε άφοβα με κάτι βαζελίνες και λάδια… δείτε τον ήλιο σοβαρά, γιατί δεν παίζει… Δρα συσσωρευτικά. Νομίζετε ότι αν είστε πιο μαύροι και πιο σκούροι θα είστε πιο σέξυ. Όχι… Μπορεί να κάνω update σε επτά μέρες μετά τη βιοψία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μη ξεχνάτε το σώμα σας, τον εαυτό σας και την υγεία σας», είπε κλείνοντας ο Σάββας Πούμπουρας.