Σασμός: Συγκινεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με το αντίο στον Καραπάνο

Σασμός, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

"Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη αν δεν έχεις στην ζωή σου αγάπη" παραδέχεται ο πρωταγωνιστής του σίριαλ "Σασμός".

Προς το τέλος της πρώτης σεζόν οδεύει ο Σασμός αλλά δεύτερη… σεζόν δεν έχει για τον ήρωα που ντύθηκε με μαεστρία ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος!

Και αυτό καθώς πριν από λίγα επεισόδια, στη δημοφιλή καθημερινή σειρά του Alpha, ο τηλεοπτικός Βλάσης Καραπάνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θέλησε να πει το δικό του αντίο στον ήρωα που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στο επιτυχημένο σίριαλ «Σασμός». Για αυτό και προχώρησε στο παρακάτω μήνυμα.

«Καραπάνος: «Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη αν δεν έχεις στην ζωή σου αγάπη»! Ο Καραπάνος «έφυγε» ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί βρήκε τον γιό του αλλά και γιατί εισέπραξε τεράστια αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστούμε και οι δύο όλους για όλα αυτά που ζήσαμε! Λαζαρος σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό.


Και ο Σασμός συνεχίζεται δίχως, πια, τον Βλάση Καραπάνο που υποδύθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος…