Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη προϊδεάζει πως έρχονται τα πάνω – κάτω

Νεκταρία Γιαννουδάκη

"Σίγουρα η Σοφία δεν θα περάσει "ασχολίαστη" στη δεύτερη σεζόν" τονίζει, μέσα σε όλα, η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Με αφορμή την συνέχεια του Σασμού, η Νεκταρία Γιαννουδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο δύσκολο στοίχημα της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν και την εξελιξή της δικής της ηρωίδας, της Σοφίας.

Είναι δύσκολο το στοίχημα ένας δεύτερος κύκλος να ξεπεράσει την επιτυχία του πρώτου;

Είναι πάντα ένα δύσκολο στοίχημα, πολύ συχνά συναντάμε κάμψη και «κοιλιά». Ελπίζω όμως ότι η δική μας περίπτωση θα κάνει τη διαφορά και ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο δυνατός. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν θα δείτε πολύ δυνατά πράγματα να συμβαίνουν. Έχοντας εικόνα των πρώτων επεισοδίων, θα σου πω ότι θα δούμε νέες αφίξεις και ρόλους που θα φέρουν τα πάνω – κάτω, έρχονται να μας φρεσκάρουν και να μας τονώσουν εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Όπγως ο Στέλιος Μάινας…

Ακριβώς. Έχουμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο, είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, η χαρά του συναδέλφου. Ο Στέλιος θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη και η επιστροφή του στο χωριό θα φέρει πολλές ανατροπές. Σημαντική όμως είναι η άφιξη της Γιώτας Φέστα. Είναι φίλη μου από τα παλιά στη σειρά, μας συνδέουν πράγματα οικογενειακά και έρχεται δυναμικά να αλλάξει πολλά δεδομένα.

Η ηρωίδα σου, η Σοφία, πως θα πορευτεί στα νέα επεισόδια;

Είναι μια ηρωίδα που δεν έχουν συμπαθήσει. Μια γυναίκα που δεν είναι σκληρή, απέδειξε ότι την ενδιαφέρει το παιδί της. Στα νέα επεισόδια θα έχει πολλούς πονοκεφάλους, προβλήματα, θα συνδεθεί με τους νέους ρόλους και σίγουρα δεν θα περάσει «ασχολίαστη» στη δεύτερη σεζόν. Ως μαμά της Στέλλας, θέλει το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και θα κάνει τ απάντα για αυτό. Δεν θέλει να δουλεύει για τους Σταματάκηδες και εκεί θα υπάρξουν συγκρούσεις.