Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος: «Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο»

Δημήτρης Ήμελλος

Όσα είπε ο Δημήτρης Ήμελλος, από τον Σασμό, στον Alpha.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha, ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καθημερινή σειρά, τις εξελίξεις με την κράτηση του Αστέρη ενώ μίλησε και για την τριετία που βρέθηκε εσώκλειστος σε οικοτροφείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ήμελλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω την αγάπη του κόσμου για την σειρά. Με σταματάνε περιπολικά και έχει πλάκα αυτό γιατί μιλάμε σαν συνάδελφοι».

Δεν θα αφήσω τον Αστέρη εννοείται να αποδράσει με τίποτα. ‘Ή θα τα ξεράσει όλα ή δεν θα κάνει τίποτα! Νομίζω ότι ο Αστέρης δεν έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του. Και επειδή το έργο λέγεται Σασμός όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θα έρθουν στη θέση τους. Όσο τραβάει η σειρά πρέπει να έχουμε φονικά γιατί είναι και το… κάρβουνο για ένα έργο τέτοιας υφής».

«Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο. Ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη για μένα όντας πολύτεκνη οικογένεια, από μικρός μού άρεσε να φεύγω από το στενό πλαίσιο του σπιτιού και ήταν σπουδαστικό οικοτροφείο» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής από τη σειρά «Σασμός» του Alpha.