Σάσα Σταμάτη: Τα καλά έρχονται σε αυτούς που πιστεύουν και τα καλύτερα σε όσους έχουν υπομονή

Σάσα Σταμάτη

"Δεν πρέπει να σταματάμε να ελπίζουμε. Όλα θα βελτιωθούν, αλλά μην ξεχνάμε, συν Αθηνά και χείρα κίνει..."

Ακολουθώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό, η Σάσα Σταμάτη παραμένει σπίτι σε αυστηρή καραντίνα ενώ παράλληλα εργάζεται από τον χώρο της. Όταν, δε, βρίσκει ελεύθερο χρόνο είτε περιποιείται τον εαυτό της, είτε κάνει γυμναστική είτε βγαίνει για ποδηλατάδα στην Μάνδρα Αττικής όπου και μένει.

Με αφορμή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι λόγω του κορονοϊού και στη χώρα μας, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στο στο Tlife. «Αυτές τις μέρες, όπως όλοι, μένω σπίτι. Δουλεύω από εδώ για την εφημερίδα Παραπολιτικά. Συχνά ασκούμαι, βγαίνω για ποδήλατο. Με πετύχατε στη Μάνδρα Αττικής, όπου μένω μόνιμα, στη διαδρομή για τη Μονή της Παναγίας της Γοργοεπηκόου. Είναι ένα μοναστήρι απ’ το 1965 με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας – χρονολογείται απ’ τις αρχές του 20ού αιώνα – που «υπακούει» γρήγορα, κάνει άμεσα πράξη τις ευχές μας. Εξ ου και τ’ όνομά του» σημείωσε η Σάσα Σταμάτη.

«Αυτές τις δύσκολες μέρες, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, μου δίνει κι άλλη δύναμη. Δεν πρέπει να σταματάμε να ελπίζουμε. Όλα θα βελτιωθούν, αλλά μην ξεχνάμε: Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Συνεχίζουμε να προσέχουμε λοιπόν, μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Τα έχουμε πάει περίφημα σαν χώρα και λαός μέχρι στιγμής, κάτι που αναγνωρίζεται από κάθε κράτος, ευρωπαϊκό και μη, καθώς και από τα ΜΜΕ του εξωτερικού» παραδέχθηκε, επίσης, η Σάσα Σταμάτη ενώ πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «από την πλευρά μου και με τη σειρά μου, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των ανθρώπων που «έφυγαν» και να πω ότι τα καλά έρχονται σε αυτούς που πιστεύουν, τα πιο καλά σε εκείνους που έχουν υπομονή και τα ακόμη καλύτερα σε όσους δεν εγκαταλείπουν».