Σάσα Σταμάτη: Καλοκαιρινές διακοπές και επαγγελματικές προσεγγίσεις

Σάσα Σταμάτη

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα για την δημοσιογράφο;

Μπορεί να βρέθηκε στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο, για την Σάσα Σταμάτη είναι ένα καλοκαίρι τηλεοπτικών συζητήσεων που ίσως στο τέλος οδηγήσουν σε κάτι διαφορετικό για την ίδια.

Η σύμβαση της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας που είχε να κάνει αποκλειστικά με το Battle of the Couples έχει ολοκληρωθεί και από ό,τι μαθαίνουμε πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το κανάλι. Έγιναν κάποιες προτάσεις για επόμενα πρότζεκτ, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Οι σχέσεις της με τον Alpha είναι άριστες, κάτι που τονίζει και η ίδια συχνά στις συνεντεύξεις της.

Και αυτό το καλοκαίρι υπήρξε μια προσέγγιση στην δημοσιογράφο από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει και στον αέρα ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για την Σάσα. Ωστόσο, η δημοσιογράφος φαίνεται για την ώρα να παραμένει στην μεγάλη της αγάπη, την εφημερίδα -Παραπολιτικά και On Time-, μέχρι να της γίνει η πρόταση που θα της κάνει το κλικ.

Να σημειώσουμε πως η Σάσα Σταμάτη έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι θα επιθυμούσε να αναλάβει την παρουσία μιας late night εκπομπής με εναλλακτικές συνεντεύξεις.