Σάσα Μπάστα – Δημήτρης Κουσαθανάς: Χωρίζουν η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας

Σάσα Μπάστα

Θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν η Σάσα Μπάστα κι ο Δημήτρης Κουσαθανάς σύμφωνα με τη Real L!fe και την Κορύνα Μανταγάρη.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν, μετά από τρεις γάμους, πολιτικό, θρησκευτικό, αλλά και την τελετή όρκων στο Ντουμπάι, να δώσουν τέλος στην κοινή τους πορεία ως ζευγάρι.

Ωστόσο αρκετά φιλικά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι σε μια τελετή η οποία θεωρήθηκε ως πρώτος – ανεπίσημος γάμος τους.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Σάσα Μπάστα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με την βάφτιση της μικρής τους η οποία πήρε δύο ονόματα, Ειρήνη – Αλεξάνδρα. Παρά το γεγονός πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, παραμένουν διαρκώς δίπλα στην 3,5 ετών κορούλα τους