Σάντρα Βουτσά: Η σχέση με τις αδελφές της και η υπόθεση με τους πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά

Σάντρα Βουτσά

«Εννοείται πως δεν θα το αφήσω έτσι», λέει η Σάντρα Βουτσά.

Η Σάντρα Βουτσά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου μίλησε για τις σχέσεις της με τις αδελφές της, Θεοδώρα και Νικολέττα, αλλά και για την υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά.

Σάντρα, τι σχέσεις έχεις σήμερα με τις αδελφές σου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα;

Σάντρα: Είναι μακριά και οι δύο και έχουν παιδιά. Και κάποιος που έχει παιδιά δεν μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, οπότε υπάρχει μια επαφή όπως με κάποιον που είναι σε απόσταση.

Αλίκη, η δική σου επαφή ποια είναι;

Αλίκη: Έχουν χαλαρώσει οι επαφές. Δεν έχω ψυχρανθεί, οι σχέσεις μου μαζί τους είναι αγαθές, απλά η απόσταση δεν έχει βοηθήσει.

Και η περιβόητη υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά που έχει στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγός του Θεανώ Παπασπύρου;

Σάντρα: Αυτή είναι καθαρά δική μου υπόθεση. Η Αλίκη δεν έχει καμιά σχέση με αυτό.

Σκοπεύεις να κινηθείς νομικά;

Σάντρα: Θα μάθετε πολύ σύντομα για αυτή την υπόθεση, δεν μπορώ να πω ακόμη κάτι, αλλά έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου. Λύση από την άλλη πλευρά δεν θα βρεθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπήρξε μια επιθυμία του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια… Αν λοιπόν κάποιος είχε σκοπό να τη σεβαστεί, θα το είχε κάνει εκ των προτέρων και δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ.

Εννοείται πως δεν θα το αφήσω έτσι… Καταρχάς, για λόγους συναισθηματικούς αυτοί οι πίνακες ανήκαν στον πατέρα μου. Με τα χρήματά του τους αγόρασε και είναι πίνακες αξίας. Και όταν ο πατέρας σου για πολλά χρόνια σού λέει «έχω πάρει κάποιους πίνακες και όταν φύγω από τη ζωή θέλω κάποιους να τους πάρεις εσύ», το έχεις στο μυαλό σου. Γιατί είναι ένα δώρο από τον πατέρα σου, που πλέον δεν είναι στη ζωή.

Πηγή φωτό: ΟΚ! – Ιωάννα Ρουφοπούλου