Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Ήταν δύσκολο για εμένα, έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε από ύψος επτά μέτρα»

Σαμάνθα Μίσοβιτς

"Ήταν μια περίοδος που, επειδή δεν μπορούσα να κάνω πράγματα με τη μητέρα μου, με είχε επηρεάσει πολύ ψυχολογικά και στην καθημερινότητά μου" είπε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθα Μίσοβιτς, είναι μόλις 20 ετών και υποψήφια για τον τίτλο Μις Κόσμος, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Η ίδια μίλησε στην «ΟΝ time» και στην Σάσα Σταμάτη για το λόγο που αναβλήθηκε ο διαγωνισμός «Μις Κόσμος», όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε λίγες μέρες, το ατύχημα της μάνας της, αλλά και την οικογένειά της, που ζει στην Ουκρανία και περνάει δύσκολες στιγμές.

Είσαι η Σταρ Ελλάς 2022. Κανονικά, σε λίγες μέρες θα έπρεπε να αναχωρήσεις για την Ινδία, προκειμένου να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, «Μις Κόσμος». Τελικά ο διαγωνισμός αναβλήθηκε. Τι έχει συμβεί;

Αναβλήθηκε λόγω εκλογών στην Ινδία και τελικά η αναχώρησή μου έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο. Χαίρομαι, γιατί έχω περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία μου και θα είμαι πιο έτοιμη.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, είχε πάρει τον τίτλο στο παρελθόν η Ειρήνη Σκλήβα. Πιστεύεις ότι μπορείς κι εσύ;

Πιστεύω στον εαυτό μου. Θα βάλω τα δυνατά μου και όποιο αποτέλεσμα έρθει, θα είναι καλό. Έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε που η κυρία Ειρήνη Σκλήβα στέφθηκε Μις Κόσμος, που είναι ένας τίτλος που από τότε δεν έχει φέρει άλλη Ελληνίδα.

Ο πατέρας σου είναι από τη Σερβία και η μητέρα σου από την Ουκρανία. Εσύ γεννήθηκες στην Ελλάδα. Πώς νιώθεις;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που με έχει βοηθήσει σε όλα. Μπορεί οι γονείς μου να είναι ξένοι, αλλά εγώ νιώθω Ελληνίδα, γιατί η Ελλάδα με έχει στηρίξει πολύ και όλα μου τα βήματα τα έχω κάνει εδώ, στην πατρίδα μου.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τo τάε κβον ντο;

Ήταν ένα άθλημα που επέλεξα γιατί μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Με έχει μάθει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και να μπορώ να βοηθάω και τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις.

Έχεις περάσει δύσκολα;

Υπήρξε περίοδος στην εφηβεία μου που η μητέρα μου είχε μείνει ανάπηρη. Είναι καθαρίστρια και την ώρα που καθάριζε τον πολυέλαιο, ανοίξανε κατά λάθος το γενικό και έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε από ύψος επτά μέτρα. Έσπασε και τα δύο πόδια. Ήταν στο κρεβάτι για περίπου δύο χρόνια, ενώ ταυτόχρονα έκανε φυσικοθεραπείες κι έτσι έγινε καλά. Ήταν δύσκολο για μένα. Ήμουν δεκαπέντε χρόνων, είχα στενοχωρηθεί πολύ. Ήταν μια περίοδος που, επειδή δεν μπορούσα να κάνω πράγματα με τη μητέρα μου, με είχε επηρεάσει πολύ ψυχολογικά και στην καθημερινότητά μου.