Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο και οι ευχές για απογόνους που πυροδότησαν φήμες για εγκυμοσύνη!

Σάκης Τανιμανίδης

Καλεσμένοι και συγγενείς έδωσαν τις ευχές τους στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Στο νησί της Σίφνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Ευτυχισμένοι για το καινούριο βήμα στη ζωή τους, λίγα λεπτά μετά την τελετή, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα του Splash.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να είστε καλά. Ευχαριστούμε που ήρθατε μέχρι εδώ. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Να είστε καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να μιλήσω αν ήταν όλα όμορφα. Ευχόμαστε σε όλους να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πού. Να είστε καλά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αρκετοί celebrities και πρόσωπα που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor βρέθηκαν στο νησί στη χαρά του ζευγαριού και δεν παρέλειψαν να δώσουν και τηλεοπτικά τις ευχές τους στο ζευγάρι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Λιανός, που έζησε πολλές στιγμές μαζί με τον Σάκη και τη Χριστίνα στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος δεν συγκράτησε το χιούμορ του για ακόμα μια φορά.

Φυσικά, δεν έλειπαν και συγκινητικές δηλώσεις όπως αυτή των παππούδων της Χριστίνας Μπόμπα που συγκινημένοι δήλωσαν πως περιμένουν τώρα να αποκτήσουν με το καλό δισέγγονα. Ο Στέφανος Τανιμανίδης πάλι, με τις ευχές του πυροδότησε νέες φήμες για εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα, λέγοντας:

«Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, όλους σας… Εύχομαι τα παιδιά να είναι γερά και αγαπημένα. Ο ένας να αγαπά και να κατανοεί τον άλλον και είναι σίγουρο ότι θα συμβάλουν σύντομα στο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας γιατί αυτό έχει μεγάλη σημασία…».

Χαμός στο instagram του Γιώργου Μαυρίδη! Το σχόλιο του για το γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα!

Δείτε στο βίντεο του Splash στιγμές από το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και τις δηλώσεις των καλεσμένων για το ζευγάρι:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!