Σάκης Ρουβάς: Πόσο κοστίζει το πρώτο τραπέζι στην συναυλία του στη Μύκονο;

Σάκης Ρουβάς

Το μαγαζί φρόντισε για όλους...

Η Μύκονος έχει αρχίσει ήδη να κινείται στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το «Summer Eclipse», αφού ο κορυφαίος Έλληνας Star θα παρουσιάσει ένα μουσικό υπερθέαμα στις 27 Ιουλίου στο Rakkan, στην παραλία Καλό Λιβάδι. Στην εφημερίδα Freddo ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με ρεπορτάζ του αποκαλύπτει τις τιμές αλλά και το μενού της μαγευτικής βραδιάς…

Το κόστος των τραπεζιών

Στη ζώνη Α’ μια ανάσα από τον απόλυτο Έλληνα σταρ, μόνο 8 τραπέζια των 12 ατόμων θα στηθούν μπροστά στη σκηνή των 25 μέτρων. Με ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ, που θα τα έδιναν ούτως ή άλλως οι εκατομμυριούχοι που θα κάθονταν εκεί, το βασικό μενού θα περιλαμβάνει το «Summer Eclipse premium plateau» με 300γρ. χαβιάρι Μπελούγκα, 500 γρ. αχινό και ένα κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum & μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Με 1000 ευρώ λιγότερα στη βασική κατανάλωση, τα 8 τραπέζια της Β’ ζώνης περιμετρικά της σκηνής. Το μενού είναι το ίδιο βασιλικό με την Ά ζώνη.

Πέντε χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ το άτομο είναι η βασική κατανάλωση για 20 τραπέζια.

Στην τέταρτη έως έβδομη σειρά το πλατό έχει 300 γρ. χαβιάρι Oscierta, 500 γρ. αχινό και 1 κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, μια Moet Chandon Brut Imperial 3L και μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Στη Μϋκονο των Ρώσων και Αράβων κροίσων που θα δέσουν με τα σκάφη τους στο Καλό Λιβάδι στις 27 Ιουλίου, οι παραπάνω τιμές ακούγονται λογικές. Οι ιδιοκτήτες του Rakkan εισάκουσαν την απαίτηση του Σάκη Ρουβά να μπορεί και ο μέσος Έλληνας τουρίστας να διασκεδάσει σε ρυθμούς «Summer Eclipse» και οργάνωσαν τη ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων και υποχρεωτική κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα.

Φρόντισαν ακόμα και για όσους θέλουν να δουν όρθιοι στη συναυλία τον Σάκη. Για αυτούς θα στηθεί general standing area με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων και τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ.