Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στο μυαλό μας υπάρχει ο γάμος»

Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δηλώνουν ευτυχισμένοι και… δείχνουν το επαγγελματικό αλλά και προσωπικό μέλλον τους

Το απόλυτο ζευγάρι της πόλης μοιάζουν να είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, αναχώρησαν για τη Μύκονο, όπου θα περάσουν μαζί τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Οι δυο τους λίγο πριν αναχωρήσουν μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, τη σχέση τους αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Ετοιμάζουμε πολλά πράγματα. Εγώ ολοκληρώνω μια πλατφόρμα γυμναστικής, όπου θα μπορεί ο καθένας να κάνει γυμναστική από το σπίτι του», δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Από την άλλη, και ο Σάκης Κατσούλης ετοιμάζει κάτι που θα συζητηθεί: «Ετοιμάζω ένα project, το οποίο θα λέγεται “Υou are not alone”. Θα αναλαμβάνουμε άτομα που έχουν πρόβλημα υγείας ή θέλουν να αλλάξουν την εικόνα τους, με κυρίαρχο στόχο την ψυχολογική τους τόνωση. Ολο αυτό θα γίνεται με καταρτισμένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε τομέα, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Σάκης δεν παραλείπει να δώσει τις ευχές του για τις άγιες ημέρες, τονίζοντας πως «πάνω από όλα είναι η υγεία και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι καλά». Παράλληλα, η Μαριαλένα μιλάει για τα εορταστικά τους σχέδια, αλλά και γενικότερα για τη σχέση τους, που φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. «Με τον Σάκη θα κάνουμε Πάσχα στη Μύκονο. Μας αρέσει πολύ το νησί και αυτό είναι το τέταρτο Πάσχα που θα περάσουμε μαζί. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που με στηρίζει σε ό,τι κάνω και γενικότερα με φροντίζει και με προσέχει», αναφέρει η όμορφη γυμνάστρια, ενώ στην κουβέντα μπαίνει και ο Σάκης: «Τη θαυμάζω και την επικροτώ σε κάθε της βήμα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι άνθρωπος με θέληση. Μπήκε σε ένα παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει τα αγωνιστικά της προσόντα και τα κατάφερε στο έπακρο. Ο κόσμος τής δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά και εκείνη το αξίζει, γιατί εργάζεται σκληρά. Προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, παρότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και με την υγεία της και με την ψυχολογία της».

Ο ίδιος δεν διστάζει να σχολιάσει και τα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν κατά καιρούς. «Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον», αναφέρει, ενώ την ίδια άποψη έχει και η Μαριαλένα. «Σίγουρα στην παρούσα φάση προέχουν τα επαγγελματικά. Άλλωστε, αν δω τη ζωή μου πριν από έναν χρόνο, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Πρέπει τώρα να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου βήματα. Στην πορεία, εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε και τον γάμο. Σίγουρα δεν τον απορρίπτουμε και είναι στο μυαλό μας», καταλήγει η Μαριαλένα.