Σάκης Κατσούλης: Ξεσπά ο παππούς του – «Με ξέχασε»

Σάκης Κατσούλης

«Απορώ πώς τον ερωτεύτηκε η Μαριαλένα», λέει ο παππούς του Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης δίνει μάχη στο Survivor τους τελευταίους μήνες, τόσο για την πρώτη θέση και το έπαθλο, αλλά όσο και για την… καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο παππούς του Σάκη, ο Θανάσης Κατσούλης, μίλησε στην Espresso με παράπονο, τονίζοντας πως «ο Σάκης με ξέχασε».

«Όταν ήταν να ανοίξει το μαγαζί με τα ρούχα στο Περιστέρι, είχα μαζέψει 50 λίρες για να τους τις δώσω έτσι, για το καλό. Αλλά δεν με καλέσανε στα εγκαίνια, με ξέχασαν. Στεναχωρήθηκα. Πήγα στο ταχυδρομείο, έβαλα σε ένα φάκελο μια λίρα, του έγραψα “σε περίμεναν άλλες 49” και του τον έστειλα. Μόλις παρέλαβε το φάκελο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “παππού, στέλνω τώρα ένα ταξί να σε πάρει και να σε φέρει στην Αθήνα” και του απάντησα “ας το τώρα, το πουλάκι πέταξε, αφού εσύ διάλεξες να καλέσεις στα εγκαίνια τους ομοίους σου”.

Απ’ όσο γνωρίζω είχαν χρέη στο μαγαζί στην Αθήνα. Χρωστούσαν 50.000 ευρώ και περίμεναν το επίδομα που θα έδινε το κράτος στις επιχειρήσεις, ένα ποσό γύρω στα 20.000. Τώρα πώς το κρατάνε το κατάστημα, δεν ξέρω. Γιατί αν ήταν καλός επιχειρηματίας, θα αναγκαζόταν να τρέχει τόσους μήνες στους στίβους μάχης στο Survivor για να σπάσει τα χέρια και τα πόδια του για πενταροδεκάρες; Σκέψου ότι η Μαριαλένα δεν δούλευε στο μαγαζί του Σάκη γιατί δεν μπορούσαν να την πληρώσουν και εργαζόταν ακριβώς δίπλα, σε μια καφετέρια».

«Απορώ πώς αυτή η κοπέλα ερωτεύτηκε τον Σάκη. Αυτός είναι σαν παγόβουνο», είπε επίσης ο Θανάσης Κατσούλης.