Σάκης Κατσούλης: Έτσι θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Σάκης Κατσούλης

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωµένη στην οικογένειά µου, στη Μαριαλένα, στους φίλους µου, καθώς και σε όλο αυτόν τον κόσµο», λέει ο Σάκης Κατσούλης.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του Survivor All Star αναφέρθηκε και στην αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

Πώς αισθάνεσαι που είσαι ο µεγάλος νικητής του «Survivor All Star»;

Αισθάνοµαι πανευτυχής, γεµάτος και υπερήφανος που η αγάπη του κόσµου µε έφτασε να είµαι ο πρώτος Ελληνας «Survivor All Star». Εγώ αυτό που µπορούσα να κάνω στους στίβους µάχης το έκανα µέχρι τέλους, αλλά πάντα τελικός κριτής είναι ο κόσµος και, αν ο κόσµος δεν µε στήριζε και δεν µε αγαπούσε, ποτέ δεν θα κατάφερνα να φτάσω στο όνειρό µου.

Αξίζει να πούµε ότι κερδίζεις για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης…

Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιµητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσµος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα, κερδίζοντας το «Survivor Αll Star».

Πού αφιερώνεις τη νίκη σου;

Αυτή η νίκη είναι αφιερωµένη στην οικογένειά µου, στη Μαριαλένα, στους φίλους µου, που είναι η οικογένεια που έχω επιλέξει, καθώς και σε όλο αυτόν τον κόσµο που, αγκαλιάζοντάς µε τρία χρόνια τώρα, µου δίνει δύναµη να συνεχίζω και να κάνω τα όνειρά µου πραγµατικότητα.

Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις τα χρήµατα;

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόµα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιµώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω.