Ρουμελιώτη: «Ήθελα να κάνω τον ρόλο της Ξένιας»

Διαβάστε όσα είπε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Γιάννη Πουλόπουλό αποκαλύπτει πως αισθάνθηκαν οι ηθοποιοι στο τέλος της σειράς του MEGA.

Πώς ένιωσες όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής σου στη «Ζωή της Άλλης»;

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί όταν τρία χρόνια τώρα, με όλους αυτούς τους ανθρώπους περνούσαμε δέκα με δώδεκα ώρες της ημέρας μαζί, μπήκαν μέσα στη ζωή μου, και στεναχωριέσαι όταν ξέρεις ότι τους περισσότερους από αυτούς δεν θα τους ξαναδείς ή θα τους συναντήσεις πάλι έπειτα από χρόνια. Ήταν πολύ φορτισμένο το κλίμα, επειδή η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε  ήταν το φινάλε της σειράς, οπότε δεν κρύβω ότι δάκρυσα αρχικά ως Ελπίδα, αλλά μετά με πήρε η μπάλα και ως Ευδοκία!»

Ποιος από τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν ο πιο ευσυγκίνητος;

«Όλοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι. Αυτόν που ξεχωρίζω, επειδή μου έκανε εντύπωση, γιατί ήταν η ψυχ'η και η χαρά των γυρισμάτων, ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης. Ήταν πολύ φορτισμένος σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας σκηνής.

Το φινάλε της σειράς ήταν αυτό που περίμενες ή είχε στοιχεία έκπληξης ακόμα και για εσένα;

Αυτό που μπορώ να πω, γιατί δεν θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει στο τέλος, είναι ότι εγώ ως Ευδοκία είμαι πολύ ικανοποιημένη από το τέλος του σίριαλ και τη μοίρα του κάθε ήρωα.

Σου είχε περάσει από το μυαλό, ότανσ ου ανακοίνωσαν τελικά ότι θα υποδυθείες την Ελπίδα και όχι την Ξένια, ότι μπορεί η ηρωίδα αυτή να είναι βαρετή;

Ομολογώ ότι στην αρχή ήθελα πολύ να κάνω τον ρόλο της Ξένιας, γιατί τον ρόλο της Ελπίδας τον είχα φοβηθεί. Στην πορεία όμως, η Ελπίδα άρχισε να παίρνει τη ζωή στα χέρια της και μπορεί να έμεινε σταθερή στις αρχές της και στην αθωότητα με την οποία αντιμετώπιζε τα πράγματα, αλλά έγινε πολύ πιο δυναμική. Και στον καινούριο κύκλο θα τη δούμε να αντιμετωπίζει την Ξένια ως ίση προς ίση. Το αστείο είναι ότι όταν είχα πάρει τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μου, επειδή αυτή υποτίθεται ότι ήταν η άβγαλτη της υπόθεσης, θεωρούσε ότι με τον άντρα που ερωτεύτηκε, τον Στέφανο θα έμενε μέχρι το τέλος. Τελικά κατέληξε να τα φτιάξει με περισσότερους άντρες από ό,τι η Ξένια. Αφού θυμάμαι έπαιρνα τα σενάριαστο σπίτι και τους ρωτούσα: «Τι γίνεται; Τα φτιάχνω και με άλλον;»

Διαβάστε ακόμη:

Τι νέο ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι της «Ζωής της Άλλης»;

Το τρέιλερ της “Ζωής της Άλλης”