Ρούλα Κορομηλά: To βίντεο με όσα δεν είδαμε από τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά

Η ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά για τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά κι Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά, μετά από 27 χρόνια το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι δυο τους άνοιξαν τις καρδιές τους εκατέρωθεν και μίλησαν για την τηλεοπτική τους πορεία.

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media ευχαριστώντας την Ελένη Μενεγάκη για τη φιλοξενία στην εκπομπή της, δείχνοντας παράλληλα στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες όπου επικρατούν γέλια μέχρι δακρύων.

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.