Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί η φωτογραφία με τη μητέρα της – «Σε κρατάω γερά»

Ρούλα Κορομηλά

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πρόσφατα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε πρόσφατα για την σοβαρή περιπέτεια υγείας, την οποία περνά τελευταία η μητέρα της. Η κορυφαία παρουσιάστρια, σε ερώτηση για το πώς πρόκειται να περάσει φέτος τα Χριστούγεννα, παραδέχθηκε πως θέλει να είναι δίπλα στη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, καθώς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί του χρόνου.

«Μπορεί και να κάτσω στον καναπέ μου και να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώσω με την κουβερτούλα μου και να ακούω μουσική. Φέτος τα Χριστούγεννα είμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

«Θέλω να είμαι (αισιόδοξη) αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου», είχε εξομολογηθεί στις δηλώσεις της η παρουσιάστρια.

Το απόγευμα του Σάββατου (16/12) η Ρούλα Κορομηλά προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι της μητέρας της.

«Σε κρατάω γερά…», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)