«Ρώτησα τι συμβαίνει, γιατί μου χαμηλώνεις το μικρόφωνο;»

Χρήστος Σεβαστός

"Το ζήτησε το όνομα του μαγαζιού γιατί είπε ότι έχεις δυνατή φωνή και ξεσηκώνεις τον κόσμο πριν βγει εκείνος."

Ο Χρήστος Σεβαστός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. Το τραγούδι του «Άσε με» κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Αυτόν τον καιρό προγραμματίζει τις επόμενες μουσικές του περιοδείες ανά την Ελλάδα και απαντά για τις «τελευταίες φορές» που του συνέβη κάτι ασυνήθιστο, απίθανο ή ευχάριστο.

Τελευταία φορά που…

Ξύπνησες με hangover;

Πριν τρία χρόνια όχι σε κάποιον γάμο όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά αλλά μετά από συναυλία μου στην Αμερική.Τελείωσε το live και βγήκαμε με φίλους και συνεργάτες για ένα ποτό στο κέντρο του Σικάγο να φύγει η πίεση της βραδιάς. Την επομένη, ξυπνήσαμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι πώς επέστρεψα…

Άκουσες τραγούδι σου στο ράδιο;

Πριν έναν χρόνο οδηγώντας προς το Μικρολίμανο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός έπαιξε το τραγούδι μου “Άσε Με”. Έκανα αμέσως δεξιά, άναψα τσιγάρο και άρχισα να το τραγουδώ δυνατά. Ήταν μια φοβερή, αξέχαστη αίσθηση.

Σου έδωσαν μια χρήσιμη συμβουλή;

Η συμβουλή εννοείται ήρθε από το σπίτι μου και τους γονείς μου. Ξεκίνησα το τραγούδι από τα 16 και το μέλημά τους ήταν να μην μπλέξω σε άσχημες καταστάσεις. Έτσι, μου έλεγαν συνέχεια «Χρήστο ό,τι κάνεις, να το κάνεις πάντα, με πάθος και αξιοπρέπεια». Είναι μια συμβουλή που προσπαθώ να τηρώ μέχρι σήμερα.

Σου έκλεισαν το μικρόφωνο;

Πίσω στο 2012, έγινε μια φορά σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με τότε δυνατό όνομα της πίστας. Την επομένη, πήρα τηλέφωνο τον ηχολήπτη με τον οποίο διατηρούσαμε άριστες σχέσεις και του πρότεινα να πιούμε έναν καφέ. Εκεί τον ρώτησα «τι συμβαίνει, γιατί μου χαμηλώνεις το μικρόφωνο;» και ύστερα από εκτενή συζήτηση και δική μου πίεση, μου είπε πως «το ζήτησε το όνομα του μαγαζιού γιατί είπε ότι έχεις δυνατή φωνή και ξεσηκώνεις τον κόσμο πριν βγει εκείνος». Έπιασα τον μαγαζάτορα, του εξήγησα τι συμβαίνει και το πρόβλημα γρήγορα, διορθώθηκε.

Αγόρασες ένα «έξυπνο» gadget;

Χθες, έναν φορτιστή powerbank γιατί ξεμένω συνέχεια από μπαταρία στο κινητό!

Χρήστος Σεβαστός

Διαβάστε εδώ περισσότερα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!