Ροσέλα Πετρίλο: Αυτή είναι η καλλονή Ιταλίδα ρεπόρτερ που έβαλε «φωτιά» στην OPAP Arena

Ροσέλα Πετρίλο

Η ανταποκρίτρια κάλυψε το ρεπορτάζ για την ομάδα της και μαγνήτισε τα βλέμματα Ελλήνων και Ιταλών με την εκθαμβωτική της εμφάνιση.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (29/5) επικρατώντας επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, στα «παραποδοσφαιρικά» όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή Ροσέλα Πετρίλο. Η ανταποκρίτρια και αθλητικογράφος από την Ιταλία κάλυψε το ρεπορτάζ για την ομάδα της και μαγνήτισε τα βλέμματα Ελλήνων και Ιταλών με την εκθαμβωτική της εμφάνιση.

Η 29χρονη Ιταλίδα καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της εργαζόμενη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό RTV38, απ’ όπου μεταπήδησε στο Radio Blue αλλά και στην αθλητική ιστοσελίδα Tutto Calcio Femminile. Η Ροσέλα Πετρίλο εργάζεται από το 2017 ως εξωτερική συνεργάτης της Φιορεντίνα, ενώ το ανέλαβε το 2021 τα social media αλλά και τα δελτία Τύπου, ακολουθώντας την ομάδα στις αναμετρήσεις της και φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα επικοινωνεί με τα Μέσα εντός και εκτός Ιταλίας.

Πριν από λίγους μήνες η Ροσέλα Πετρίλο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα από ένα σκηνικό σε συνέντευξη Τύπου με τον πρώην παίκτη της Φιορεντίνα, Arthur Cabral. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της και «κάρφωσε» το βλέμμα του επάνω της, με τα πλάνα να γίνονται αμέσως viral στα social media και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον λόγο.