Ρένος Ρώτας: «Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθώ με την αυτοβελτίωση… Καμία σχέση με το προφίλ του…»

Ρένος Ρώτας

"Πήρα την απόφαση να μένω στην Κύπρο και να έρχομαι κάποια Σαββατοκύριακα στην Αθήνα"

Το καλό παιδί που έχουμε συνηθίσει στην μικρή οθόνη, το χειμώνα θα γίνει ο κακός της ιστορίας στα Αστέρια στην άμμο. Ο Ρένος Ρώτας στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αποκάλυψε λεπτομερείς για τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο.

Επιστρέφεις και τηλεοπτικά με τα «Αστέρια στην άμμο», μια ομάδα που έχει επιδείξει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήθελα να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου, είπα το τελικό «ναι».

Πότε ξεκινάτε γυρίσματα;

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι άλλοι συνάδελφοι και θα έπρεπε να είμαι κι εγώ εκεί, αλλά λόγω θεατρικών προβών δεν μπορώ να λείψω. Ο ρόλος μου εμφανίζεται από το πρώτο επεισόδιο και αυτό σημαίνει ότι στα κενά της περιοδείας θα πηγαίνω στην Κύπρο, ενώ θα έχουμε και κάποια γυρίσματα στη Ρόδο και την Ινδία.

Την απόφαση να μείνε9ις στην Κύπρο την πήρες λόγω των γυρισμάτων, ώστε να μην πηγαινοέρχεσαι όπως άλλοι συνάδελφοι σου;

Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθώ με την αυτοβελτίωση. Η παραγωγή με ήθελε εκεί πέντε μέρες την εβδομάδα και προκειμένου να έχουμε μια καλή συνεργασία και να δουλέψουμε δημιουργικά, πήρα την απόφαση να μένω στην Κύπρο και να έρχομαι κάποια Σαββατοκύριακα στην Αθήνα.

Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις για το ρόλο σου;

Είναι ένας νέος δικηγόρος, ο οποίος είναι το κακό παιδί της ιστορίας. Καμία σχέση με το προφίλ του ευγενικού, ταπεινού και ήσυχου που έχω δείξει μέχρι τώρα. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας, ο οποίος ζει με πάθος τη ζωή, ενώ ο πατέρας του φροντίζει να τον σπρώχνει με τον τρόπο του διαρκώς στο δόλο και στην κερδοσκοπία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!