Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν μια σχέση πάει να σε απομακρύνει από τον κύκλο σου, είναι ύποπτη»

Ρένος Χαραλαμπίδης

"Για να περάσει ευχάριστα αυτός ο χρόνος, είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουμε σαν φίλοι. Αλλιώς, εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να αντέξω. Από μια ηλικία και μετά κάνεις φιλίες" ανέφερεμο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στην Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πότε θεωρεί ότι θα γίνει πατέρας.

«Είμαι μόνος μου κι αφιερωμένος στη δουλειά. Είμαι ένας ώριμος κύριος, δεν είμαι πια ο ωραίος που είχε εμφανιστεί πριν από 20 χρόνια. Αυτό που αναζητώ είναι… η καλή παρέα. Ένας γάμος είναι ουσιαστικά μοίρασμα χρόνου. Για να περάσει ευχάριστα αυτός ο χρόνος, είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουμε σαν φίλοι. Αλλιώς, εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να αντέξω. Από μια ηλικία και μετά κάνεις φιλίες.»

Για το αν κάποτε θα παρατούσε τις παρέες του για μια γυναίκα δήλωσε: «Κάποτε κάποια τόλμησε και το μετάνιωσε. Όταν μια σχέση πάει να σε απομακρύνει από τον κύκλο σου, είναι ύποπτη. Παιδί θα κάνω μόνο αν βρω την κατάλληλη μητέρα. Κι αυτό γιατί θα ήθελα να κάνω ένα παιδί που θα ευτυχήσει.»