«Η Ρένα Παγκράτη ήταν περίεργο κορίτσι, δεν της έπιανες εύκολα κουβέντα»

Ρένα Παγκράτη

«Η Καίτη Φίνου ήταν κορίτσι-κόλαση» - «Η Βίνα Ασίκη ήταν γυναικάρα, περνούσε και τρίζανε τα πεζοδρόμια»

Ο μηχανόβιος Σταύρος Καλιακούδας μιλά στην «Εspresso» και την Δήμητρα Δάρδα για τις ταινίες στη δεκαετία του ’80, τα «πιπεράτα» παρασκήνια και τον άγνωστο έρωτα της Ρένας Παγκράτη. Άψογος μηχανόβιος, με τα κόλπα του (στη μία ρόδα) και απαράμιλλο στιλ ήταν ο Στάθης Ψάλτης στην ταινία «Καμικάζι, αγάπη μου», προσπαθώντας πάντα να εντυπωσιάσει την Καίτη Φίνου. Ο Στάθης Ψάλτης με την Καίτη Φίνου στην ταινία «Καμικάζι, αγάπη μου».

stavros070616

Στην πραγματικότητα, κάτω από τη στολή του έμπειρου μοτοσικλετιστή που σήκωνε τη μηχανή «σούζα» «κρυβόταν» ο Σταύρος Καλιακούδας, ο πιο γνωστός κασκαντέρ της δεκαετίας του ’80, ο οποίος έπαιξε σχεδόν σε όλες τις ταινίες των Γιάννη Δαλιανίδη και Ομηρου Ευστρατιάδη, συμμετέχοντας σε… επικίνδυνες αποστολές.

Κάποια στιγμή, η κουβέντα φτάνει στη Ρένα Παγκράτη, που έφυγε νωρίς από τη ζωή. «Θυμάμαι ότι στην ταινία «Καμικάζι, αγάπη μου», με το που τελείωνε το γύρισμά της, έφευγε με έναν ψηλό νεαρό που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Ολοι έλεγαν πως ήταν το αγόρι της. Πολύ περίεργο κορίτσι – δεν της έπιανες εύκολα κουβέντα» λέει ο Σταύρος Καλιακούδας, που θεωρεί ότι η Καίτη Φίνου στα νιάτα της ήταν κορίτσι-κόλαση!

«Ερχόταν στα γυρίσματα με κάτι φορεματάκια κοντά και μέναμε με το στόμα ανοιχτό! Πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Μακράν η πιο σέξι από όλες τις συναδέλφους της. Τότε λεγόταν ότι ήταν ζευγάρι με τον Στάθη Ψάλτη. Ομως, με άριστα το 10, θα βάλω 20 στη Βίνα Ασίκη. Γυναικάρα, εντυπωσιακή, περνούσε και τρίζανε τα πεζοδρόμια» δηλώνει και γελάει.