Ρένα Μόρφη: «Η μητρότητα δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση»

Ρένα Μόρφη

"Είμαι των σταθερών σχέσεων, αλλά..."

Για τα προσωπικά της, αλλά και για το εάν σκέφτεται να κάνει σύντομα οικογένεια, μίλησε η Ρένα Μόρφη, στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Στα επαγγελματικά της όλα πηγαίνουν περίφημα. Με τα προσωπικά της, όμως, τι γίνεται; «Πηγαίνουν κι αυτά επίσης περίφημα. Είμαι των σταθερών σχέσεων, αλλά πιστεύω πολύ στο κακό το μάτι και δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή» αρκείται να πει, δίνοντας παράλληλα σαφή εικόνα για τα προσωπικά της.

Θέλοντας να γίνω για ακόμα μια φορά περίεργος, τη ρωτάω αν το πρότζεκτ «οικογένεια και παιδιά» είναι στα μελλοντικά της σχέδια. «Δεν είναι πολύ μακριά. Σκέφτομαι, όμως, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάσεις την επαγγελματική με την προσωπική ζωή. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που πολλά πράγματα πρέπει να γίνονται παράλληλα. Η μητρότητα δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση. Βλέπω τις φίλες μου που είμαστε συνομήλικές να έχουν τα παιδάκια τους και αντιλαμβάνομαι πως όλο αυτό θέλει αφοσίωση. Η ζωή, όμως, είναι από μόνη της απρόβλεπτη και ποτέ δεν γνωρίζεις το πόσο κοντά ή μακριά είσαι από αυτό».

Στέλιος Καλαθάς: «Οι άνθρωποι δεν κάνουν πάντα αυτά που λένε… Με έχουν εκδικηθεί»