Ραλλία: «Δεν κρατάω επαφές με κανέναν συμπαίκτη μου από το Fame Story»

Ραλλία

«Είναι δυσάρεστη ανάμνηση ο εγκλεισμός... Είσαι φυλακισμένος και με την άδεια σου κιόλας».

Συνέντευξη στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM παραχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου που μίλησε μεταξύ άλλων για το Fame Story.

Για το Fame Story:

«Δεν κρατάω επαφές με κανέναν συμπαίκτη μου από το «Fame Story». Αυτό εκεί μέσα ήταν πολύ δύσκολο να είσαι με τους ίδιους ανθρώπους 3,5 μήνες μέσα. Είναι δυσάρεστη ανάμνηση ο εγκλεισμός… Είσαι φυλακισμένος και με την άδεια σου κιόλας. Έκατσα και μελέτησα πόσο είναι αυτό στην κανονική σου ζωή. Βγαίνει περίπου στον ένα χρόνο! Ευτυχώς μετά από 12 χρόνια έχω αρχίσει και χαλαρώνω λίγο»

Για τη σχέση της με το χρήμα:

«Δεν με αγχώνει καθόλου το χρήμα. Το πορτοφόλι μου δεν έχει ποτέ λεφτά μέσα. Δεν έχω ποτέ χρήματα πάνω μου. Και σε άλλες εποχές δεν είχα. Μπορεί να είχα λίγα χρήματα στις τσέπες μου, αλλά τώρα έχουν αντικατασταθεί από τις κάρτες. Είναι καλή διαχείριση να μην έχεις χρήματα πάνω σου. Λόγω του επαγγέλματος μου προσπαθώ να κάνω αποταμίευση. Είναι μια δουλειά που δεν έχεις 365 ημέρες το χρόνο. Μπορεί να δουλεύω 3 μήνες συνεχώς και τους υπόλοιπους να μην έχω δουλειά»

Αν χρειάστηκε να κάνει ποτέ μια δουλειά λιγότερη ποιοτική γιατί είχε καλύτερα χρήματα:

«Όχι ποτέ δεν χρειάστηκε να το κάνω αυτό γιατί πάντα πρόσεχα το αποτέλεσμα και ήθελα να είναι ποιοτικό. Το χρήμα χρειάζεται για να εξασφαλίζεις τροφή, στέγη και τα απολύτως απαραίτητα. Είμαι τυχερή γιατί ήμουν αυτόνομη πάντα. Δουλεύω από τα 18 μου, ότι έχω κάνει από τις σπουδές μου, μέχρι και το γυμναστήριο ήθελα να τα κάνω μόνη μου. Δεν έχω πάρει ποτέ μου διακοποδάνειο. Είχα πάρει ένα δάνειο στη ζωή μου για να πάρω ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα θυμάμαι ήθελα να το εξοφλήσω γρήγορα ώστε να μην πληρώσω αρκετούς τόκους. Έχω περάσει και από φάσεις που δεν είχα καθόλου χρήματα γιατί δεν είχα δουλειά. Είμαι τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι που είναι άσχετο με τη δουλειά μου. Εκτός από αυτό όταν περνάς μια δύσκολη κατάσταση, δεν έχεις την ψυχραιμία να δεις που έχεις κάνει λάθη. Ξεπερνώντας το πρόβλημα πρέπει να στρέφεσαι προς τον εαυτό σου. Δεν γίνεται να φταίνε μόνο οι άλλοι, η κακή κατάσταση, η κακιά στιγμή, η χώρα μου. Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ. Να μην σκεφτόμαστε απόλυτα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου ήμουν πολύ απόλυτη»