Ραλλία Χρηστίδου: Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γενέθλια κι εκείνη του ευχήθηκε…

Ραλλία Χρηστίδου

Τι έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην πρωθυπουργό;

Τα 45 του χρόνια έκλεισε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου 1974. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε πολλές ευχές, μία από αυτές ήταν από την Ραλλία Χρηστίδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ραλλία Χρηστίδου ανέβασε μια φωτογραφία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και έγραψε:

28-07-1974
Πρόεδρε @alexistsipras Χρόνια Πολλά! 
Να είσαι πάντα γερός!
Να σε χαίρεται η οικογένειά σου.
Και όλοι εμείς 💕😌💐💐 #tsipras#happybirthday #syriza

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 και μέλος της Οργάνωσης Μελών Σύριζα και μέλος του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής από το 2011. Επιθυμώντας να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια στη λίστα της Β’ Αθηνών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε μη εκλόγιμη θέση. Τον Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε την υποψήφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών. Μετά την εκλογή της δήλωσε πως σταματά το τραγούδι, προκειμένου να αφοσιωθεί στην πολιτική. Στις 18 Ιουλίου 2019 εξελέγη γραμματέας της Βουλής λαμβάνοντας 282 ψήφους.