Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: «Σήμερα που ξημερώνει αυτή η άσχημη μέρα…»

Βαρδής
Τρία χρόνια από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή.

Οι σκέψεις του είναι πάντα στον πατέρα του και ο Γιάννης Βαρδής δεν έκρυψε ποτέ πόσο του λείπει, αλλά και πόσο του κόστισε η απώλεια του πριν τρία χρόνια. Με μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Αντώνη Βαρδή να παίζει κιθάρα μετά τις θεραπείες που είχε κάνει, ο ίδιος εκφράζει την περηφάνια του για τον πατέρα του.

«Αυτή λοιπόν είναι μια προσωπική μου φωτογραφία. Την κάνω δημόσια γιατί μέσα από αυτή τη φωτο παίρνω δύναμη. Γιατί; Γιατί βλέπω έναν άνθρωπο που μόλις έχει καταφέρει να αποκτήσει τις πρώτες του δυνάμεις (μετά από επέμβαση και θεραπείες) και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πιάσει την κιθάρα του και να σφυρίζει άγνωστες μελωδίες, νέες μελωδίες που είχε για μήνες φυλαγμένες μέσα του. Η κιθάρα ήταν το άλλο του μισό. Η προέκταση του, η εξωτερίκευση του, η ζωή του.

Μου έκανε εντύπωση τότε, αν και ήξερα πόσο δυνατός είναι. Με το χρόνο κατανόησα πόσο ανάγκη είχε να εκφραστεί, να βγάλει όλο τον πόνο που κουβαλούσε για μήνες. Πώς; Με την κιθάρα του και με τις μελωδίες του. Η γαλήνη του. Ο κόσμος του. Αυτός λοιπόν ήταν και είναι ο πατέρας μου και σήμερα που ξημερώνει αυτή η άσχημη μέρα που με καρφώνει στην καρδιά όποτε έρχεται, θέλω να σας πω δημόσια πόσο περήφανος, πόσο τυχερός, πόσο γεμάτος αισθάνομαι που έζησα πλάι του και είχα για πάτερα αυτόν τον άνθρωπο. Μπαμπά μου σ’ αγαπάω κάθε μέρα παραπάνω. 3 χρόνια και η σκέψη μου κάθε στιγμή πάνω σου. Να είσαι καλά εκεί που είσαι!!» γράφει ο Γιάννης Βαρδής συγκινώντας.